Stigao je update albuma sa novim igracima i Trophy Tour slicicama
PANINI™ albumi i sličice
- Uređivano
Inace izasao je Uefa Euro 2020 Preview album na kioske Tiska. Ovi sta imaju dodatne kvalifikacije imaju valjda neku svoju sekciju unutar albuma, ali mislim da nemaju svoje slicice vec mjesto di se napisu rezultati i tko je prosao od njih. Slijedece godine izlazi normalni album.
Izasao je vec pred neko vrijeme digitalni Panini album za Euro 2020e pa tko voli nek izvoli.
Limitirali su otvaranje na 4 dnevna paketa, a ne 5 ko u Rusiji.
Ja sam ove godine preskočio album, ne sviđa mi se. Čujem i da je kvaliteta sličica nikakva. Vraćamo se za svjetsko iduće godine.
- Uređivano
Ja cu skupljat, ali da ni meni osobno nije nesto iako mi se svida Svicarska Pearl verzija albuma. I maskota mi je bezveze.
Mislim da je i atmosfera dosta mlaka u odnosu na Rusiju.
Ima li netko tko misli skupljati prave slicice World cup Qatar 2022?
Prika Ima li netko tko misli skupljati prave slicice World cup Qatar 2022?
A di si se baš sjetio skupljati za ovo prvenstvo.
Moj je stav da je ovo k, a ne SP.
Tradicija mjeseca u kojem se igra SP je sjeb novcem, kao i sve drugo. Koja pm u 11.mj i to tamo, di su oni od nogometa, hej.
Radije čekaj neko drugo, iako je ovo zadnje nekih veličina, kao što je LM.
- Uređivano
Torla a bas volim takve stvari…plus mali isto voli,pa cemo krenuti…meni se odavno ne sviđaju ni slicice ni sam koncept tih albuma ali prihvatio sam to i idemo….
A ovo je meni top,prvi put da cu biti na GO…cijela zima moja…svaku analizu i svaku utakmicu cu pogledati bas cu gustati!
Ja cu sigurno skupljati pa eto ako tko bude jos neka se javi
Puno mi je to posla kasnije, pratiti koje imam koje nemam, mijenjati se slati poštom. Nemam više vremena za to. 2014. sam imao, vozikao sam se cijelo ljeto po Zagrebu i nalazio s drugim luđacima da se mijenjamo.
Izlaze slicice 25.8.
Sta sam jutros otvorio na digitalnom
Dosle slicice i album,ja poceo skupljat.
Slicice su bas jadne,kvalitetniji su Zumići bili za skupljati
Ima li album sa tvrdim koricama za kupiti
- Uređivano
- Uređivano
Fenix 6 kn paketic,album besplatno ali sam negdje cuo samo danas…
buz slicice su bas lose,imam neku fejs grupu i svi su ogorceni…
Cuo sam da su izgubili,trebali su sve jer ovo ne moze biti jadnije
Miro ima ti album za naruciti ali meni nije ovaj los,veci su problem.slicice.
Fico meni su zumici top!
Ja sam poceo,sutra cu uzet cijeli box,danas sam uzeo10 paketica