Da ne spamamo okolo po temama, možemo se ovdje spojiti u grupu za digitalni album, ali dogovarati i zamjene za prave sličice.

Jel netko možda već kupio album? Naletio sam na članak na netu da je u GB povećana cijena s 50p na 80p pa me brine da nisu i kod nas povisili cijene. Nisam jutros stigao do kioska.

Za pravi album/slicice nisam siguran da cu kupovat, ali ovaj digitalni sigurno budem.
Nego ja koristim aplikaciju na mobitelu i ne mogu nigdje naci sto drugi igraci nude u zamjenu. Ja sam stavio par svojih u zamjenu, ali sta ja sad moram cekat da se netko hoce zamjenit? To mi nije bas najjasnije.

Moraš odabrati šta hoćeš. Prvo ju staviš u swap stack, a onda ideš dolje u swap area, odabereš sličice za zamjenu i odabereš koju želiš.(možeš tražiti pojedinačnu sličicu ili bilo koju iz reprezentacije (ili više njih). Ja sam stavio dva duplića i odabrao da želim HR sličice i dobio sam Broza i Lovrena za te dvije.

Aha, to sve automatski funkcionira... jer ja sam to sve napravio i dobio Mandzukica za Acunu
Hvala, ja sam mislio da to malo drugacije funkcionira :

Još neznam za pravi nisam išao provjerit cijenu, mislili ja i frend skupljat. Digitalni na 16% zasad. Ako će netko napravit onu grupu slobodno :)

Jel' mi može netko objasniti što znači ova kvačica na sličici? (ovo što sam zaokružio)

To mi označava nove (današnje) sličice koje sam stavio, ili...?

LEL, iz Portugala imam samo Ronalda.

Team ID: 17783
Team name: FFAgs
Pass: toksicnost

Te kvačice su ti povezane s challengeima koje rješavaš da bi dobio dodatne paketiće.

buz
Želim se joinat, ali mi piše invalid username or password

Sve sam točno naveo, Zontra je ušao koliko vidim, pazi na caps i toksicnost nije toksičnost.

Koliko su para album i paketici? Citao sam da su poskupili naspram proslog svjetskog, no nisam naletio na cifru.

U grupu za digitalni uletim tokom dana :)

Ne znam, ja sam na poslu. Pitao sam frenda da pogleda na kiosku, ali je zaboravio. Čuo sam i ja da je poskupilo. Našao sam i na forum.hr da će album i sličice kasniti 2 tjedna cca kod nas, ali nisu provjerene informacije.

Kaze jedan lik sa forum.hr da je zvao Tisak i da su mu rekli nista prije 1.4

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1061371&page=2

Vidio sam to, drugdje se lik javio da su mu iz Tiska rekli za dva dana da će doć. Drugi pak govore 28.3. sigurno da dolazi. Jel itko bio od vas na kiosku?

danex83 Samo jedna grupa, ali i dalje možeš mijenjati sa general publicom.

fora je ovaj digitalni album, jbt koja nostalgija me puca na ovo , kockanja na ruku il kak se to vec zvalo u osnovnjaku pred ulazom zgrade il u skoli za sličice, furao bunt njih sa sobom svaki dan pa rokavela do neznam kojih sati nakon skole 

zasad sam na 5% popunjenosti albuma, dobio 3 paketa kad se regao, jos jedan il 2 jer sam neki čelnđ odradio i pokupio ove sto je buz stavio kodove, btw tnx buz  :
sad imam 11 packova za otvorit a veli nemozes vise danas, pokusaj opet za 16 sati... 
kaj se moze samo 5 packova otvorit dnevno?

btw nisam dobio nijednog naseg zasad a bome i nijednog duplića  :)

Da, samo 5 dan. Mene isto jos 9 paketica ceka za otvaranje.
Ovo sve me podjsetilo na vrijeme tamo negdje od 2005. do 2009. kad smo u osnovnoj skupljali sve - SP 2006., Euro 2008., karikature, Liga Prvaka, HNL... ma sve moguce gluposti. Pa kokanje na igralistu. Jos se sjecam da sam protiv jednog stavio bunt od 50 slicica, jbt osjecao sam se ko oni kockari sta stave kuca na X2 Ali smo obojica pokokali svoj bunt tako da nikom nista na kraju.

Mi smo u osnovnoj skupljali one Ledo štapiće plastične sa zastavama zemalja sudionica prvenstva. Mislim da su Koreja i Japan u pitanju bili. To se nije moglo kokati pa smo s određene udaljenosti bacali i onda čiji je došao bliže zidu on je osvojio nazad svoj i tuđi, to je isto bila fora.

EDIT: Našao sam na Njuškalo netko prodaje, stariji će se sjetiti.

Nostalgija malo jača me upravo oprala. 

Ajme ovo je bilo top. Svaka čast na prisjećanju.

Kokanje i gradska placovina. Tko nije isprobao, nije imao mladost. Moje najranije skupljanje sličica je bilo USA 94, pa NBA 96 god, Francuska 98. A onda su došli Pokemoni i pohodi po Kaptolu. Otad više ništa nije bilo isto.

Panini online je bio i na prošlom svjetskom.

EDIT: Oma u prvom paketu otvori SRBIJU. CCCC