Zero Mislim da je to onaj engleski sugar daddy šaban za kojeg se udala mala Dvornikova ili su samo slični njima? Samo ne znam kakve veze to ima s Fensijem.🤣
Kaiserus Zero mala je u Istri i kad se razvede ima da joj ovaj naš uleti u život i u kuću! Malđi model je i ima veću kubikažu.
Zero Kaiserus A da, djeluje kao njegov tip (makar s obzirom na situaciju vjerojatno prolazi sve što liči na ženu), k tome je tu i novi paket silikonske balistike. Trebalo bi to iskoristiti ako se može, da, naš blagoslov je dan.
Kaiserus I tako stoji on na obali i puca selfije uz more dok je vjetar u kosi. A sin mu, i prijatelj ga gledaju. 35 godina a on glumi lika sa PC master race logoa. Ili muža od Elle Dvornik. Birajte.
fensisuperstar Kaiserus I tako stoji on na obali i puca selfije uz more dok je vjetar u kosi. A sin mu, i prijatelj ga gledaju. Ok Picard.
Kaiserus Kad zabaci glavu sa ona svoja 2 metra i 200 kila dok mu vjetar mrsi kosu. Još u onoj kariranoj košulji ko lezbijka iz Seattlea izgleda. yakuza_stinger sad ćeš vidjet kad počne Ellu trošiti i kad ona bude nejga sponzorirala, jbg opposite day
TITANXIS OVA TEMA: Upoznajmo Fensija pomoću slika opet @fensisuperstar Nešto si se izmjenio, jedva sam te prepoznal, kaj plastična ha? Želiš bit Midge Ure, ali neće ti uspjeti razbojniče!