farbao sam par puta bezveze jednom dva put u crno i jednom sam koristio prelijev crveni
ali ovo trenutno sad što vidiš je moja prirodna boja brade. to je genetika ljudi moji, imam zagorske krvi i tamno blond kosu.
inače tamno blond i svjetlo smeđa izgledaju isto ali pigmentacijski ne dolaze od iste boje. kao klinac bio sam žućo kanarinac!
inače da bude još malo wierd, meni kad tek krene rasti brada ima istu boju kao i kosa, možda čak malo tamnije i kako brada raste tako se postepeno mijenja boja u ovu ^^ (trenutna boja kose uzrokovana uljem od badema. imam pomalo seboreično tjeme, tak da moram koristit šampon koji košta poput zlata i prirodna ulja za održavanje kose i kože.)
meni je isto bilo čudno i smiješno i mislio sam da sam ja jednostavno genetski sjeban ali tam zagorci plavušani svi imaju riđu bradu iz tih mojih krajeva (a bome i Irci, ali kad smo kod toga Irci piju kao i zagorci pa smo realno svii braća i sestre po bačvi).
also moja baka je zagorka, moj deda talijan/istrijan(i ponosno mogu reći Partizan!)
a sa tatine strane su srbi, crnogorci i jebeni tatari
uz svu tu krvnu lozu
ja želim biti
JEBENI VIKING!