Kaiserus foggy Ne. Duplo lakši sam, ali neću ti reći koliko imam kila. Jer dame se ne pita za godine, a JP-a za kile. (neću ga zvati Fensi, jer bradatog dvometraša od 200 kila ne zoveš Fensi, nego nekako cool. Draža Patuljak, Pajser, itd...)
fensisuperstar @foggy a i ti možes napisati nešto sasvim glupo i nelogično a da istovremeno graniči s neuogodnim i uvredljivim.
fensisuperstar Draža, patuljak na sterojidima. @foggy ne treba stari. Fat fuck sam i jebiga. Ali smršavio sam na poslu.
foggy fensisuperstar Ja tebe lajkam i samo zajebavam, nemoj zamjerit 🙂 Ako želiš smršavit, sudeći po @Kaiserus , može te on malo istrenirat 😃 Kakav švarci, Kaiserus je moj Conan <3
Kaiserus foggy išli smo jednomk na cardio lagani i street workout. Opalili smo odmah selfie, jer eto, složili smo meni komp u grubim crtama, čak i trenirali nešto. I naravno opalili jedno 15 slika. Ali zato sad imam 5900x, 32GB 3200 c14, Strix 3080 OG na Seasonic titaniumu od 750W i sve u Lian Li o11xl.
Tuhy Žmigavac se upalil čim sam se naslonil na tu stranu. Zamisli kaj bi tek bilo da na haubu zalego...
pravednik Shooter zato jer je iskrena slika, bez preseravanja i nepotrebnih izraza. Kao totalno random. Inače kad te netko nazove konjem to je visoki kompliment, konjevi su plemenite živine i kao takvi pošteniji od 90% ljudi.