Nemoj.
Upoznajmo Fensija pomoću slika opet
Nemoj.k.
...a ja mislio da sam jedini na forumu koju mrzi žene.
Samo ti stavi, ne daj da te netko obeshrabri. I, naravno, timestamp, jer bez toga ne ide.
...a ja mislio da sam jedini na forumu koju mrzi žene.lako za obeshrabrenje od random ljudi na internetu, samo što kad malo bolje razmislim, neda mi se kopčat mobitel na komp. uostalom neka se momci pokazuju malo, držat ću se ja facebooka i instascama. kisi.
Samo ti stavi, ne daj da te netko obeshrabri. I, naravno, timestamp, jer bez toga ne ide.
Fale ti dva kNemoj.k.
Mogla bi ja par slika zasamarat a, nisam jedno tri godineOxi baci sliku da se klikamo
Dovoljno smo se klikali u zodiacuMogla bi ja par slika zasamarat a, nisam jedno tri godineOxi baci sliku da se klikamo
Ne kuzim taj napredni lvl humora.Fale ti dva kNemoj.k.
Mogla bi ja par slika zasamarat a, nisam jedno tri godinePaaa...kad se izuzme inflacija Fensijevih slika i par mizoginističkih pajaca, da, mogla/trebala bi.
Ne kuzim taj napredni lvl humora.k = kay (znak odobrenja)
KK = koji kurac (to je ono kad se čudiš nečijoj izjavi)
KKK = Ku Klux Klan (prirodna obrana od BLM pokreta i Sorosa koji ih financira)
/cutDamn, poslije ovog komentara Urbana, ekšli se osjećam loše jer ti je morao reći takvo nešto, što je bilo jako ružno i bezveze, ili je jednostavno bila jako neukusna šala (nazovi šala).
Ajde meni za ljubav prikopčaj taj mob.
Baš me i interesuje da li si dobila pokoji kilogram od poslednje daavne objave, jer si mi i sama kukala da si prevelika mršavica.
otišao sam prije par mjeseci sa oxi u klub i sredila se ultra. Pička i pol ne jebite, žena je hot af.
Oxi <3
Ma i mislila sam joj al mob mi je prazan aka nema nis na njemu jer je frisko ispod cekica pa cu morat ozivit stari da izvucem par fotki. Nit sam se uvrijedila na salu niti sam cekala da netko dodje i kaze " joj plz daj uploadaj pliz pliiiiz because boobs and vagenue". Stavila bi i tako i onako. Jer doslovno nisam onako dvije godine stavila nista.
On the topic kad smo bili vani fensi, ja sam samo obukla bijelu kosulju i crne hlace, ti si obukao kravatu jebenu i overkillao dress code i otisao doma u 11 i pol. A ja sam smekala do 4 pa pijana isla na posao. Al da te nema trebalo bi te izmislit <3
yo yo rekla si da te ostavim tam i da odem sam doma
i mislim da je razlog bio "opravdan" zar ne?
Ako će ti biti lakše, vjeruj da ni ja nisam stavio dobre dvije godine
sliku na forum naravno.
:(
yo yo rekla si da te ostavim tam i da odem sam domaNecemo o tome kuzimo se no
i mislim da je razlog bio "opravdan" zar ne?
edit enivej:

ne gušim psa samo pokušavam nekako da bude u kadru bar malo

ovako se izgleda kad se ide zbarit šta vani. sort of

nemam sivu kosu, nego plavu, mjenja boju ovisi koje je svijetlo kad bo

što se tiče jesam još uvjek mršava, nemam baš nekih slika samo gej slike s fejsa u kojima su me ljudi tagirali pa moram ljude sakrit, mislim još sam mršava ali ne toliko, teretana je napravila svoje u 3 godine :)
Da nisam u vezi 10 godina ja bi htel od srca krmnut Mašu.
Kakva riba bog te jebo!
dat ass
maša for prezident itd
sledeću put se moramo unakazit dobro
Oxi Samo da znas, ja sam trenutno slobodan. Jesi blizu Trogira?