fensisuperstar FensiSuperstar Aj stavi jednu s Toxicpandom. Nisi odavno.Emilijo ako baš hoćeš masturbirati na mene sure..mislio sam da ti je dovoljno što te tena ne jebe 2% :( a kamoli još toxicpanda...
milicevic87 Tuheljski=cetnik? A mi se zajedno borili protiv chimera. 😢Da sam to prije znao, dobio bi bazooku u goozu.
Heat Realno to je max sto ces ikada i vidit :')Na tvoju zalost i njezinu srecu^^^Kad ću ja tebe vidit?
Zero Tuheljski=cetnik? A mi se zajedno borili protiv chimera. 😢Da sam to prije znao, dobio bi bazooku u goozu.Četnik je samo prema frendovima koji pišu za portal kada kaže da će nas unlajkati i prestati čitati. Inače je samo zagorska autohtona pica.
danex83 Na prvu si isti Lewis iz Unbox Therapy.daj me nemoj hebat,baš sam gledao neke njegove videe(lambo telefon,masažna fotelja) i svratim do foruma i vidim ovu sliku,isto sam pomislio
fensisuperstar Noćna Mandragora Bladeono kad jednim cropom sakriješ Bladeov seksualni zločin. Sram te bilo!
fensisuperstar :Fenix By far najbolja slika Bladea ikad uhvaćena. Ovo zahtjeva da se od Bladea napravi FFA emoticon pod nazivom :