Prika Uh zeni se....utjeha ti je alkohol...uh kad se sebe sjetim...i glupih pitanja s kojim su me morili ljudi...Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
veigue iz-tog-kuta-frizura-ti-i-nije-loša-kao-inače /10Imaš plus jer si, za razliku od modernih muškaraca 21. stoljeća koji se naslikavaju za fejs, instagram i dr., ne briješ dlake na prsima. To mi se sviđa.
gunner To zene vole, Sean Connery djir.Fensi, gospodin covik.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
cratos Kakve su to lejm tetovaze, trebao si ko svaki pravi Hrvat tetovirati only god can judge me ili hrabrost na kineskom.Ili bilo kakve kombinacije sa rijecima Bog, Hrvati, vjera i slikom krunice.
dom to si trebao na kiti tetovirati.Sad si mi dao ideju. Posto sam pc gejmer isterovitat cu sve znakove sa tipkovnice. Sva sreca da ce stat na kitu.
yakuza_stinger Jao, pa nitko me na FFA ne pozna, cccNije to moja ruka, ukrao sam je s reddita zaslužujem ban jelačić na 2 tjedna
Chaky to si trebao na kiti tetovirati.Ja sam htio, ali mi je majstor rekao da si odaberem 2 znaka, jer 4 ne stanu.