jebote sve neki zgodni i lijepi ljudi ovdje. nisam homo btw.
Upoznajmo Fensija pomoću slika opet
jebote sve neki zgodni i lijepi ljudi ovdje. nisam homo btw.Stavi svoju, i ti si zgodan i lijep
Ma i Garrus je ljepotan sigurno, pa se plaši konkurencije.
Jedino sam ja gadan, pa mi je svejedno.
Jedino sam ja gadan, pa mi je svejedno.I ja sam gadan, zato nisam stavio.
Ne dajte se ljudi, ja sam u ovih par godina ostario nenormalno (kažu geni).
Izgledam kao da imam 70, i kosa mi posjedila.
Doktorica mi je trenutno nedostupna, ali mi preporučila da nosim kosmodisk.
^^
Nije valjda... foxdie?
Ne dajte se ljudi, ja sam u ovih par godina ostario nenormalno (kažu geni).Meni su prije svi uredno davali po 5 godina manje, a sad mi kažu da izgledam staro XD
Izgledam kao da imam 70, i kosa mi posjedila.
Doktorica mi je trenutno nedostupna, ali mi preporučila da nosim kosmodisk.
^^e a od tog sam ja umro
Nije valjda... foxdie?
Znam, bio sam tamo kad se to desilo.
Tragedija.
Kužiš fraeru niš mi nisi mogo, razneseš mi helić - preživim bez ogrebotine, razneseš mi Metal Gear, izvučem se s lakšim ozljedama. Onda sam te tako ozljeđen odfurao na vrh, htio sam samo jedan bratski brawl, ne, ti si me morao bacit dolje. Opet ti pokažem da mi nemoš ništa. I onda sam te na kraju htio samo malo preplašit s puškom, nisam ti niš htio, pa brat si mi...i baš tad me sj*be taj prokleti virus.
:(
Jeste li mi sad spojlali igru? Jeste li?
...jeste. :(
Jeste li mi sad spojlali igru? Jeste li?It wasn't that simple. :(
...jeste. :(
Sorry XD
Evo stavljeno u spoiler da slučajno ne naiđe još netko tko nije igrao MGS1...Damn man, that was '98
Kužiš fraeru niš mi nisi mogo, razneseš mi helić - preživim bez ogrebotine, razneseš mi Metal Gear, izvučem se s lakšim ozljedama. Onda sam te tako ozljeđen odfurao na vrh, htio sam samo jedan bratski brawl, ne, ti si me morao bacit dolje. Opet ti pokažem da mi nemoš ništa. I onda sam te na kraju htio samo malo prešlašit s puškom, nisam ti niš htio, pa brat si mi...i baš tad me sj*be taj prokleti virus.Znam buraz, al jebg. ti si meni raznio Fox-a i samo sam freak out.
Još sam otišao sa djevojkom u sunset, koju sam spasio bezbroj puta i odužila mi se tako što je otišla sa tvojim podanikom, kenjatorom onim.
Woman.
Ma buraz to ti je sve bilo skroz namješteno. Fox uopće nije bio pravi Frank, to su u biti u obični suit implementirali njegovu digitalnu svijest. Drugo, ja sam uvijek znao da sam superioran, samo di ćeš ti čovječe na misiji okružen totalnim divljacima i prevarantima ić pričat svoja saznanja..takvi ljudi te iskoriste u tren oka. Priznajem, Ocelota me uvijek bilo malo strah... Anyways, dobro sam te izmanipulirao, ha? Priznaj, uvijek sam bio jači. A da, zaboravio sam, samo se ja sjećam našeg djetinjstva. Uvijek sam pobjeđivao u svim igrama. Ipak, nikad te nisam prestao voljeti. Tvoj gubitak pamćenja mi je dobro poslužio da sprovedem svoju misiju u potpunosti još na Shadow Mosesu...Patrioti su trebali past još tamo...Da nije bilo tog prokletog Foxdie virusa, ja bi tebi sve lijepo objasnio tamo kad smo se skršili s autima.Kužiš fraeru niš mi nisi mogo, razneseš mi helić - preživim bez ogrebotine, razneseš mi Metal Gear, izvučem se s lakšim ozljedama. Onda sam te tako ozljeđen odfurao na vrh, htio sam samo jedan bratski brawl, ne, ti si me morao bacit dolje. Opet ti pokažem da mi nemoš ništa. I onda sam te na kraju htio samo malo prešlašit s puškom, nisam ti niš htio, pa brat si mi...i baš tad me sj*be taj prokleti virus.Znam buraz, al jebg. ti si meni raznio Fox-a i samo sam freak out.
Još sam otišao sa djevojkom u sunset, koju sam spasio bezbroj puta i odužila mi se tako što je otišla sa tvojim podanikom, kenjatorom onim.
Woman.
haha, nisi uopce, normalan lik normalnog izgleda, jedino si malo skembicu nabacio ali to te cura valjda dobro hrani :Jedino sam ja gadan, pa mi je svejedno.I ja sam gadan, zato nisam stavio.
i dalje, no homo.
Znam, bio sam tamo kad se to desilo.hahaha prejako. big like
Tragedija.
A 'eba vaš led, sve ste se neš uskokodakali, a nitko slike ne stavlja Ja ajde sutra stavim svoju, bit ću obziran i stavit ju u spoiler.
Sve sami frajeri na forumu.FFA je kao Real Madrid,mogu se regestrirati samo ljepotani