Kužiš fraeru niš mi nisi mogo, razneseš mi helić - preživim bez ogrebotine, razneseš mi Metal Gear, izvučem se s lakšim ozljedama. Onda sam te tako ozljeđen odfurao na vrh, htio sam samo jedan bratski brawl, ne, ti si me morao bacit dolje. Opet ti pokažem da mi nemoš ništa. I onda sam te na kraju htio samo malo prešlašit s puškom, nisam ti niš htio, pa brat si mi...i baš tad me sj*be taj prokleti virus.
:(
Znam buraz, al jebg. ti si meni raznio Fox-a i samo sam freak out.
Još sam otišao sa djevojkom u sunset, koju sam spasio bezbroj puta i odužila mi se tako što je otišla sa tvojim podanikom, kenjatorom onim.
Woman.
Ma buraz to ti je sve bilo skroz namješteno. Fox uopće nije bio pravi Frank, to su u biti u obični suit implementirali njegovu digitalnu svijest. Drugo, ja sam uvijek znao da sam superioran, samo di ćeš ti čovječe na misiji okružen totalnim divljacima i prevarantima ić pričat svoja saznanja..takvi ljudi te iskoriste u tren oka. Priznajem, Ocelota me uvijek bilo malo strah... Anyways, dobro sam te izmanipulirao, ha? Priznaj, uvijek sam bio jači. A da, zaboravio sam, samo se ja sjećam našeg djetinjstva. Uvijek sam pobjeđivao u svim igrama. Ipak, nikad te nisam prestao voljeti. Tvoj gubitak pamćenja mi je dobro poslužio da sprovedem svoju misiju u potpunosti još na Shadow Mosesu...Patrioti su trebali past još tamo...Da nije bilo tog prokletog Foxdie virusa, ja bi tebi sve lijepo objasnio tamo kad smo se skršili s autima.