• Offtopic
  • Upoznajmo Fensija pomoću slika opet

jebote sve neki zgodni i lijepi ljudi ovdje. nisam homo btw.

jebote sve neki zgodni i lijepi ljudi ovdje. nisam homo btw.
Stavi svoju,  i ti si zgodan i lijep 

Ma i Garrus je ljepotan sigurno, pa se plaši konkurencije.

Jedino sam ja gadan, pa mi je svejedno.

I ja sam gadan, zato nisam stavio.

Ne dajte se ljudi, ja sam u ovih par godina ostario nenormalno (kažu geni).
Izgledam kao da imam 70, i kosa mi posjedila.

Doktorica mi je trenutno nedostupna, ali mi preporučila da nosim kosmodisk.

Ne dajte se ljudi, ja sam u ovih par godina ostario nenormalno (kažu geni).
Izgledam kao da imam 70, i kosa mi posjedila.

Doktorica mi je trenutno nedostupna, ali mi preporučila da nosim kosmodisk.
Meni su prije svi uredno davali po 5 godina manje, a sad mi kažu da izgledam staro XD

^^
Nije valjda... foxdie? 
Moguće, evo jedna stara fotka, i meni je bilo to sumnjivo...

^^
Nije valjda... foxdie? 
e a od tog sam ja umro

Kužiš fraeru niš mi nisi mogo, razneseš mi helić - preživim bez ogrebotine, razneseš mi Metal Gear, izvučem se s lakšim ozljedama. Onda sam te tako ozljeđen odfurao na vrh, htio sam samo jedan bratski brawl, ne, ti si me morao bacit dolje. Opet ti pokažem da mi nemoš ništa. I onda sam te na kraju htio samo malo preplašit s puškom, nisam ti niš htio, pa brat si mi...i baš tad me sj*be taj prokleti virus.
:(

Jeste li mi sad spojlali igru? Jeste li?
...jeste.  :(

Jeste li mi sad spojlali igru? Jeste li?
...jeste.  :(
It wasn't that simple. :(
Sorry XD

Evo stavljeno u spoiler da slučajno ne naiđe još netko tko nije igrao MGS1...Damn man, that was '98 

Kužiš fraeru niš mi nisi mogo, razneseš mi helić - preživim bez ogrebotine, razneseš mi Metal Gear, izvučem se s lakšim ozljedama. Onda sam te tako ozljeđen odfurao na vrh, htio sam samo jedan bratski brawl, ne, ti si me morao bacit dolje. Opet ti pokažem da mi nemoš ništa. I onda sam te na kraju htio samo malo prešlašit s puškom, nisam ti niš htio, pa brat si mi...i baš tad me sj*be taj prokleti virus.
Znam buraz, al jebg. ti si meni raznio Fox-a i samo sam freak out.

Još sam otišao sa djevojkom u sunset, koju sam spasio bezbroj puta i odužila mi se tako što je otišla sa tvojim podanikom, kenjatorom onim.

Woman.

Kužiš fraeru niš mi nisi mogo, razneseš mi helić - preživim bez ogrebotine, razneseš mi Metal Gear, izvučem se s lakšim ozljedama. Onda sam te tako ozljeđen odfurao na vrh, htio sam samo jedan bratski brawl, ne, ti si me morao bacit dolje. Opet ti pokažem da mi nemoš ništa. I onda sam te na kraju htio samo malo prešlašit s puškom, nisam ti niš htio, pa brat si mi...i baš tad me sj*be taj prokleti virus.
Znam buraz, al jebg. ti si meni raznio Fox-a i samo sam freak out.

Još sam otišao sa djevojkom u sunset, koju sam spasio bezbroj puta i odužila mi se tako što je otišla sa tvojim podanikom, kenjatorom onim.

Woman.
Ma buraz to ti je sve bilo skroz namješteno. Fox uopće nije bio pravi Frank, to su u biti u obični suit implementirali njegovu digitalnu svijest. Drugo, ja sam uvijek znao da sam superioran, samo di ćeš ti čovječe na misiji okružen totalnim divljacima i prevarantima ić pričat svoja saznanja..takvi ljudi te iskoriste u tren oka. Priznajem, Ocelota me uvijek bilo malo strah... Anyways, dobro sam te izmanipulirao, ha? Priznaj, uvijek sam bio jači. A da, zaboravio sam, samo se ja sjećam našeg djetinjstva. Uvijek sam pobjeđivao u svim igrama. Ipak, nikad te nisam prestao voljeti. Tvoj gubitak pamćenja mi je dobro poslužio da sprovedem svoju misiju u potpunosti još na Shadow Mosesu...Patrioti su trebali past još tamo...Da nije bilo tog prokletog Foxdie virusa, ja bi tebi sve lijepo objasnio tamo kad smo se skršili s autima.

I ja sam gadan, zato nisam stavio.
haha, nisi uopce, normalan lik normalnog izgleda, jedino si malo skembicu nabacio ali to te cura valjda dobro hrani  :
i dalje, no homo.

Znam, bio sam tamo kad se to desilo.

Tragedija.
hahaha prejako. big like 

A 'eba vaš led, sve ste se neš uskokodakali, a nitko slike ne stavlja  Ja ajde sutra stavim svoju, bit ću obziran i stavit ju u spoiler.

Ajd' ajd, imam  posla trenutno, zivka me Colonel non stop, ali evo brzo jedan selfi

Evo kad se ovi stariji srame pa mi mlađi moramo stavljat slike

Jos mi samo brada fali :

Sve sami frajeri na forumu.FFA je kao Real Madrid,mogu se regestrirati samo ljepotani