Nema teme za V-Rally 4, znači da na forumu nema staraca koji su igrali V-Rally 2 i 3 prije....pa, poprilično godina .
V-Rally 4 izlazi na jesen, ne mogu linkovati trejler jer mi je YT blokiran na poslu mada u njemu i nema nešto mnogo.
Kylotonn, studio koji pravi igru i nisu prva liga...Igrao sam WRC 5 na PS3 zahvaljujući PS Plusu, igra je korektna, ali ništa više od toga.WRC 7 izgleda kao značajan korak unaprijed sudeći po par recenzija koje sam pogledao.
Ah, uspomene na VR2 i donekle na VR3 :*.
VR2 je naginjao arkadi, ali to meni nije smetalo, bilo je toliko sadražaja, igra je izgledala super na PS jedinici, prešao sam kompletnu, bio je neki Audi (ne današnji, omiljeno vozilo mafijaša), činilo mi se da će da izleti iz televizora koliko je to čudo ubrzavalo .
Onda je došao VR3 na PS2 i igra je bila baš drugačija.Zakucaš se u drvo, padneš u provaliju, kraj čitavog relija :(.Svidjela mi se karijera, ali kada bih se probio u WRC klasu samo bi mi Hyundai nudio ugovor (Subaru, PLEASE!!!) .Osim toga, čini mi se da je bilo manje staza, a moja piratska verzija je dolazila na 3 CD-a i mijenjanje njih je bilo mučenje konzole, pa VR3 i nisam igrao koliko sam očekivao.
Sve u svemu, zbog igara kao što su V-Rally i WRC 3 (RIP, Evolution Studios) nekoliko godina sam i pratio WRC šampionat, pa se nadam da će me V-Rally 4 podsjetiti na te dane...