Tri vrste protivnika, dobar, ali nipocemu poseban kombat, zatucani AI suboraca i protivnika, setting - zombiji vec puno puta vidjeno kao i prica, a jedino odnos dvoje glavnih likova spasava stvar, ljestve, palete, neiskoriteni stealth, gledanje kroz zidove kao batman (ma i gore), debilni krafting sistem, klikeri te ohko osim ako nemas onaj kraftani bodez, glupost, koda ga sa necim drugim ne moze maznuti sto imas pri ruci, svi likovi umiru osim dvoje glavnih jer se tako kao pokusava docarati sta? Surovost svijeta? Mozda nas zele iznenaditi? Mene nisu jer je sve predvidljivo do bola. Da o debilnom kraju ne pricam. Uopce nije potrebno ubiti tu djevojku radi lijeka nego nemastovita odluka pisaca ili ne kuze da ima nacina da se to izbjegne. itd itd. Kao netko tko cita mange, stripove, knjige, odigrao sve i svasta i pogledao desetke anima i na stotine filmova, nisam impresioniran nicime. Tocka!
Ima mnogo ljudi kojima igra nije u top 10 ili 20 i ne vidim u cemu je problem! Zato je meni npr prva Contra u top 10, a vjerujem nitkome vise na forumu.
Izvinjavam se na offtopicu, ali kad me Icek vuce za jezik...