Obje prošle igre su i više nego dobre što se samog gameplaya tiče, najveći prigovor u obje ( s moje strane) je išao na idiotske i klišej sporedne likove / glavne negativce, u rangu onih morona iz Far Crya 3.
Plus, dvojka je bila apsolutno preslična jedinici, što je bio još jedan minus, a usto razvodnjena pomalo dosadnim poluopen worldom sa većinom nezanimljivim sideaktivnostima.
Možemo pričati da je Uncharted 4 isto tako sličan svojim prethodnicima što je i istina, ali ga ipak gledam kao razinu više u apsolutno svemu naspram prethodnih nastavaka i oba Tomb Raidera.
Shadow uopće ne izgleda loše, ali trenutno me za njega pere neki feeling kao za prethodne Assassins Creedove - bit će dobra igra, ali mi djeluje preslično prvim dvjema igrama i ne želim igrati "istu" igru i dat full cijenu za nju. Vuče me, ali stignem to odigrat.
A opet, s druge strane, kad si razmišljam, volim odigrat neki dobar remaster, bacam sate na ponavljanje istih stvari u Destinyu, i onda jedem govna s takvim razmišljanjem o SoTR-u :)