Već kad sam izvadio loptice da bih ih razvukao skužio sam kako je to dobro tijesto. Bilo je onako glatko i mekano, baš razlika između običnog tijesta koje se radi za pizzu koja se peče isti dan.
Kora je bila prepuna ovih balončića pa bih rekao da je fermentacija bila uspješna:

Peć je obična rerna i nisam imao kamen tj. odbijam imati kamen jer ne mogu nikako opravdati 1h zagrijavanja tako da sam pekao na običnom papiru za pečenje i onda na rešetkama, a prije toga sam 10-15 min zagrijavao pećnicu.

Kora se baš dosta još napuhala za vrijeme pečenja pa sam realno mogao još malo razvući, ali iskreno to mi je čak i pasalo. Kora je bila hrskava, a mekana. Teksturu kore je teško dobro vidjeti jer volimo sočnu pizzu pa čim se razreže sos upadne u rupice, ali stvarno je bila top.
Žena kaže da je pizza druga dimenzija, a tako je i meni bilo. Mislim da radije više neću ni praviti istodnevnu pizzu ako dan prije nisam napravio tijesto. Vjerujem da bi u pravoj pizza peći ili s kamenom bilo još bolje, ali i to će doći jednog dana.