TITANXIS kabegami Smuđ Ovo me podsjetilo na stari humoristični šou "Đurine kućne čarolije" kad je u njemu znao često završit rečenicu opisa onog što priprema. "Smuđ, šaran a bogami i kečiga" .
kabegami Obzirom da sutra izlaze Trailsi, nema apsolutno nikakve šanse da se upuštam u bilo kakve kulinarske avanture. Stoga sam svoju dužnost ispunio danas. Tekica kaže Oranž šnite.
Miro Bila je nabava materijala za videa i slike 🤣🤣🤣 A danas test teleci kotleti iz mesnice ove nove koja je top 18e kila i iz kauflanda 15e kila Po izgledu ovi iz kauflanda ubijaju a po okusu nemogu u istu recenicu, okusa nema a ovi iz mesnice čudo
Miro Danas se slavi ženin dan kad je dobila jackpot Naravno da pricam o godisnjici braka 🤣🤣🤣🤣 Što spremati što spremati Pa odluka je pala na porketu to nismo nikad ali odlucili spremati sutra Ja san sve pripremio i cekamo onda sutra
foggy Prvi put sam nakurio za vikend a mislim da krece svaki vikend neka varijacija. Imat pecaru bio je pun pogodak.
foggy Brijac 3 su, ne vidis da je jedno nagurano u drugo 😃 Janje i svinjce idu kad budu kod mestra, ne uzimam bilo sta. I da stvar bude gora, prije piceka sam vrtio ribe 😃 ali ajd, prije toga par puta rostilj, ali ovo je level up
Miro Nakon pira di je bilo kap janjetine pa pira di nije bilo uopce janjetine jedva san ceka vikend. Ali nije janjetina nego jos bolje jaretina