Cole Co op akcija A Way Out je postala zlatna.Za neupućene to znači da je igra gotova te da je spremna za distribuciju odnosno izlazak.A izlazak će biti za nešto manje od mjesec dana, točnije 23.3.2018. za PlayStation 4, Xbox One i PC. Fares ne krije (a očito ne može ni opisati) koliko je uzbuđen radi toga, a mi se samo nadamo da ćemo djeliti njegovo uzbuđenje i oduševljenje kada ćemo u duetu bježati iz zatvora.Nema teme? Sramota! Enikejs; igraće se ukoliko igra ne fejla u ključnim elementima.Nadam se 80+ kategoriji igre... https://youtu.be/_ApSmPvxz1o
viper89 Ocekujem 15 fps na obicnim konzolama u split screenu jer prakticki vrti dvije igre istovremeno. Osim ako ne stave neku ultra low rezu. Valjda ce online bit najbolje igrat
renda 28 minuta gameplaya, nema nekih spoilera, a video je poprilicno dobar.https://youtu.be/0hZo3W-LP3o
yakuza_stinger Za cijenu od 30ak dolara bi igra trebala bit dosta dobra iako moram priznat da nakon dugo vremena gledanje split screena može biti distracting. Gledaš sebe kak igraš, a onda malo virneš kod suigrača, malo se zaboraviš i neki čuvar te opandrči s pendrekom i eto problema.
weky Member i ja ćemo to odradit online kao i svako coop smeće ikad. Budući da će sjest day one, javimo dojmove.
Kikiller Navodno se igra može igrati čak i ako ne posjedujete igru, tj.ako frend igra i pozove vas vi možete ući u igru i igrati s njim.Ako je tako, neka sve budu takve :)
Torla Navodno se igra može igrati čak i ako ne posjedujete igru, tj.ako frend igra i pozove vas vi možete ući u igru i igrati s njim.Ako je tako, neka sve budu takve :)Ovo sam i ja čuo.... jel može netko 100% potvrditi?
renda Istina je, i to mozes djelit neograniceno, znaci das frendu kod, prodjete igru pa das drugom itd, ali onda ovaj prethodni naravno vise ne moze igrat, fora stvar.
yakuza_stinger Da, pa to se znalo još otkada. Samo jedan igrač mora posjedovati igru, a drugi se samo joina. Džabe pišemo vijesti na portalu, ccc
Miro Pa ja da ovo igram sa Tuhyem ja bi odma napočetku njega sjeba da ostane u zatvoru a ja sam pobiga