Da, trebalo bi pogledat sta ima u tom cijenovnom razredu.
Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk
Ja sam htio kupiti taj Platinum Headset PS4, ali one goldice su mi pukle pa sam se odlucio na Razer Man O'War, 1500 kn su u trgovini, preko frenda sam ih dobio za 900 kn, prodao stare Goldice za 300 (puknute) i dodao 600 kn... slusalice vrhunske, imaju osvjetljenje koje mozes podesavati preko PC-a ili ga mozes iskljuciti u potpunosti... uglavnom baterija drzi do cca 8 sati igre, wireless su i heeeeebeno su udobne, zapravo mozda su cak najudobnije sluske koje sam koristio. Primarno ih koristim za Rainbow Six (ekipa koja ga igra zna) gdje je taj zvuk i itekako od presudne važnosti, tako da ono, osobno bi im dao neku ocjenu 8/10. Minus im je cijena (inace 1500 kn) i to sto ponekad ta plastika "skripi" dok ih skidas ili stavljas na usi, sve ostalo je tip top. izgledaju usprkos tom cudnom "skripavom" zvuku, dosta čvrste i stabilne. Jastucici oko usiju su zaista mekani i udobni i po meni se svakako isplate za uzeti u tom cjenovnom rangu
Kod Iceka sam se raspitivao za Astrice, ali jedino sam ih u Rijeci našao u nekoj trgovini videoigrama i cijena je bila masna...mislim oko 2800 kn za A50 model