U kutiji se dobije:
- bezicne slusalice s mikrofonom
- bezicni prilagodnik
- audiokabel 3,5 mm
- mikro USB kabel
- torbica
- tiskani materijali
Lijepa je i kutija u kojoj se sve nalazi
Na slusalicama se nalazi prekidac POWER koji se moze namjestiti u polozaj "1" (standardni nacin rada) ili "2" (nacin rada za pojacanje basa). Zatim gumb SOUND/CHAT koji mozete namjestiti kolika jacina zvuka dolazi iz igre, a kolika u razgovoru u chatu. Potom gumb MUTE, pa sklopka VSS/3D AUDIO - ako je iskljucena tada dolazi standardni stereo izlaz, a ako je ukljucena onda je poboljsano 7.1 - kanalni Virtual Surround Sound za stereo/5.1/7.1 sadrzaj ili 3D zvuk za sadrzaj sa 3D zvukom. Zatim USB prikljucnica za punjenje, pa prikljucnica za povezivanje sa mobilnim uredjajima. S donje strane se nalaze 2 mikrofona koja su integrirana u slusalice.
U usporedbi sa Pulsicama slusalice su mnogo udobnije za nosenje na glavi - cine se lakse (iako nisam provjerio da li je to istina), puno cvrsce stoje na usima. Sluske se mogu pomicati gore-dolje, tako da svatko moze namjestiti kako mu odgovara. U prirucniku pise da potpuno napunjene slusalice traju oko 9 sati pri srednjoj razini glasnoce. Za potpuno prazne slusalice potrebno je oko 3,5 sata (trebat cete ih napuniti kad ih izvadite iz kutije) da se napune nakon cega ce indikator prestati svjetliti crvenom bojom.Slusao sam glazbu sa Youtubea i zvuk je cist. Neki ce mozda htjeti da se moze jos vise pojacati zvuk. Dobra je stvar sto se koristi dongle, a ne da se spajaju na joystick cime bi jadna baterija u DS4 jos krace trajala. Od igara isprobao sam samo Uncharted 4 koji je za sada jedina igra koja podrzava 3D zvuk. Iskreno, ne znam da li je to 3D zvuk sto sam ja slusao, ali zvucalo je dobro, bolje od Pulsica.
Trenutno se slusalice definitivno overpriced kao Nintendove konzole, ali ovo su najbolje sluzbene slusalice za PS4.