Fenix Američka administracija želi ukazati na količinu nasilja u videoigrama i povezati je s porastom nasilja na američkim ulicama. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
19marksman89 Damn, mw2 se hebeno drzi i danas Nisi ozbiljan jelda?! Sarkastican si..reci mi da si sarkastican
viper89 Ozb, bas mi je fora dosla igra ne mislim na tehnicki state of the art engine vec na cjelokupni feel igra kao igra, respawn je fakat hebene cod kampanje radio
veigue Ne znam što mi je smiješnije: to što se tema ''da li nasilje u igrama utječe na nasilje u stvarnom životu te što možemo učiniti da to poboljšamo'' vrti već dobrih 20 godina (ako ne i više), i to još u državi gdje svaka budala može nabaviti oružje, ili što zajebantska igra u kojoj zavodiš žene dobije instant zabranu izlaska.
viper89 Meni je najjace kako cekaju ko zapeta puska kad netko spomene manijaka i ubijanje po skolama ili sta vec "oruzje ne ubija, manijak koji koristi oruzje ubija"Al zato igre, damn boy. Evo odma white house kompilacija. A kad se treba pozitivno komentirat gaming to je samo virtualno, nikog ne briga hahaMurica
skyr3xx Damn, mw2 se hebeno drzi i danas Ovo sam baš i ja pomislio Zašto složiti neke moderne zakone za oružja ako se mogu okriviti video igre?I da, komentari su fenomenalni."I miss the time when violence didn't exist, back before video games"
StarFox_N Čudo kako su ti Ameri retardirana nacija. Dobar dio njih.Da, igre stvaraju nasilje a to što se oružje dijeli šakom i kapom a municija može kupiti u Walmartu nema veze.Blažena naša Hrvatska ( barem po pitanju sigurnosti ) gdje mogu ici gdje god zelim bez straha da ce me netko upucati ili opljačkati.A oni misle da mi patimo za njihovom zelenom kartom. Dupe bi obrisao s njom.
Fico Narod koji je prije par tjedana imao u jednoj crkvi ceremoniju blagoslova oružja sada govori da ima previše nasilja i da su igre krive za to. Jučer sam kupio burek i tek što sam počeo jesti mi je pao na pod. Proklete igre.