Meni se svida za sad, definitivno se nemre rec da je to ista igra ko prije, da feel je isti al tolko novih mehanika bas dodaje na team playu.
Control mod jako jako dobar.
team play? sorry ali ja mislim da si nešto pobrkao.. team play i CoD nejdu u istu rečenicu.. pa koji teamplay kad otvorim Search and Destroy i nakon pol sata čekanja da se igra pokrene svi se zaletu na killove.. plantig, defusing, defendig? šta je to??? trči, kliži i sprejaj, a pritom tiskaj L1 kad stigneš, to ti je healing, tj. "inovacija" ..
plačem za onim danima kada je team play u search and destroyu valjao.. plantalo se, branilo, pokrivalo, spectatalo.. a sad krš, lom i cirkus, ostali modovi ko domination ili capture hardpoint, isti k.. bolje da se zovu team deathmatch..
A najveći dokaz u kakav cirkus se CoD pretvorio je onaj slijepi Youtuber.. da SLIJEPI doslovno.
Svaka mu čast, volio je videoigre i lik je osljepio, no to ga nije spriječilo da u CoDu postigne 7600 killova otkako je slijep 8)
To je valjda par tisuća više od mene koji imam zdrave oči
Gledao sam ga malo sinoć, naravno da žalim lika ko osobu i suosjećam, te mi je drago da postoji online igra gdje i slijepa osoba moze postići nešto - a to je današnji CoD..
Znači lik pola igre provodi zapinjući za zid ili plivajući u vodi..
A ostalu polovicu igre puca na prazno i baca mine
Naravno CoD ko CoD i slijepac nešto pogodi.. tako zna imati mečeve 10-35
U korist deathova ofc, ali ja bih se ranio da me ćoravi ljudi ubijaju u videoigri.. nema smisla.. ali dobro to je CoD, trči i pucaj u nebo, te bacaj bombe i mine i evo te, za par mjeseci na prestige i platinumu
Sad stvarno neznam jeli taj slijepac dobra ili loša reklama za Activision.. po meni loša jer dokazuje da ne postoji taktika i da sljepci mogu ownat u CoD multiplayeru, a netko ovdje spominje teamwork...
bez brige obožavao sam i ja CoD nekad, ali ovaj ova beta mi je još jednom dokazala u kakvom kurcu je ta franšiza.. ne vjerujem da će ih Blackout spasiti.. ali dobro barem su me uvjerili da ne bacam novce u vjetar :)