Kakve sam sad imao 2 back-to-back pobjede u onom novom Blackout modu Down But Not Out.
Prvu me spoji me spoji s 3 igrača u partyu, reko vjerojatno su koordinirani, idem zgrabit Blood Vialse kako bih možda otključao Richtofena (treba Top 2 finish na quads). Oni droppaju na Train Station, a mene je neprijateljski tim ko mulca počistio na Asylumu. Ništa, pri redeployanju odlučim skočit na groblje i pokušat pokupit Tanker's Hat kako bi otključao Nikolaia (top 3 finish na quads). Skupim i gledam da možda opet probam u Asylumu vialse pokupit, ali nisam htio riskirat, dobro da sam taj šešir uspio pokupit jer se ne poklopi uvijek da nađeš monkey bombu i uspiješ otvorit mauzolej u jednom komadu. Hopnuo sam na ATV i vratio se timu koji se još uvijek petljao oko Train Stationa, od tamo smo više manje glatko do kraja došli i pobijedili, nabili smo dobar kill count.
Drugu me spoji s čistim randomima, nitko nije bio u partyu. Gledam di droppat, reko aj da probam onaj vijetnamski kamp iz prvog Blopsa. Tamo smo droppali ja i još dvoje, četvrti malo dalje. Brzo sam maznuo bandanu i lootao što je ok i uskočio u helikopter da mi netko iz tima nebi uzeo (potrebno je vozit oko minutu helić kako bi riješio prvi korak u misiji za otključavanje Woodsa). Drugi korak za otključat Woodsa je pobijedit i ostat živ na kraju, ne broji se ako pobijedite, a ti si spectatao. Sumnjao sam da ću tako nešto uspjet sa randomima od kojih nitko nije imao mic (pa ni ja), ali ništa me nije koštalo da probam. I nakon malo vozikanja sa helićem uokolo i par gustih situacija uspjeli smo protiv svih mojih očekivanja pobijedit na kraju. Jbno je bilo napeto kad sam skužio da bi čak mogli uzet ovu.
Kao šlag na tortu u meču prije ovih pobjeda sam uspio otključat Dempseya.