Nexus jel ti mene sad zajebavas decko dragi ili sta? Po treci put ti pisem da je na Boxu isprdak od igre koji nikada nije trebao izaci, jednostavno prelose. Jel normalno da COD izgleda ovako lose na danasnjim PCevima? Engine koji uopce nije za BR i otvorenu mapu, igra bez balistike i recoila, igra gdje nema taktike nego samo rushanje tko ce prije isplaiti svoj rafal?
Igra s tim "prosjecno" izgleda bolje od ovoga! Mapa koja je veca od ove i Fortniteove zajedno, a stala bi jos jedna unutra. Ali ako tebi izgleda losije, tko sam ja da ti branim to.
Rekao sam da COD izgleda bolje nego PUBG na boxu. Imaš problem sa čitanjem ili?
Isto tako rekao sam da PUBG izgleda bolje na PC-u, ali nista posebno. Prosjek jer to i je.
To što je PUBG isprdak na boxu govori o sposobnosti developera. O tome ti govorim, ali ti ocito to ne kužis dečko.
Originalno pitanje je bilo što je to COD napravio da zaslužuje hvalisanje i ja sam ti rekao točno. Igra radi, izgleda solidno na SVIM platformama, gameplay je isto codovski...znači da je uspješno.
Na što si ti prvi spomenuo PUBG jer...iskreno ne znam zašto. Zato što si valjda pristran iz nekog razloga.
Toliko od mene.