viper89 prica je dobra ali mislim da je BO3 najbolji primjer kako dobra prica nije dovoljno da igra bude dobra.Robot te rastrga,umres,ostalih 6 sati igras i mislis da si taj lik a zapravi si onaj drugi.Dobro odrađeno ali zapravo iskopirano samo iz prvog BOa..Tamo kroz cjelu igru vidis Reznova a to je samo u tvojoj glavi i sve sta mislis da je on napravio to si zapravo ti.Prvi BO mi je bolji jer ono na kraju kad ti prikazu ubojstvo Kennedya i tebe Masona u rulji je da se najezis..Prica u BO padau vodu kad se uzme u obzir kako je ono ogavna igra pa nije ni cudo da su ljudi kako si reko samo protrcali kroz igru...nikakvih likova zanimljivih,nikakvih dijaloga,nikakvih lokacija,nikakvih epskih scena po kojima je bar cod poznat..nista,nula..ogavne futiristicke siromasne lokacije i napucavanje holograma...Kako neces protrcat kroz igru kad te stavi u Bastogne di sa futuristickim oruzjem pucas po svabama,hologramima,robotima,vukovima,tenkovima koji se transformiraju u robote,zombije i sve to istovremeno u jednom levelu...ja nisam kroz igru protrcao,ja sam od PCa pobjego i istrco iz kuce..odvratna igra do bola.. Svaka cast Treyarchu na tome sta smisle pamtljivu pricu,sta su kampanje duze,sta je Bo2 imao nekoliko vrsta zavrsetka ovisno o igracevim odlukama kroz igru sta i cjelokupni proizvod nekako sadrzajem opravdava cijenu ali njihove verzije coda su nekako nazvao bi ih "poor man cod".. Losija optimizacija,bugovi,ocajno los zvuk,prelos voiceactig i slampaviji gameplay odnosno napucavanje..