možda nije poštena usporedba u svemu, ali jel i (naj)bolji telefoni Android modeli odmah prvi dan svi dobivaju novi update? Ako se nešto nije promijenilo u međuvremenu… Poznanica ima Samsung s23. Ja sam to čudo uzeo u ruke… čim sam vidio one ikonice, već mi nije bilo dobro. to izgleda ko Gardaland meni. Malo ušo u postavke, meni to izgleda sve nepregledno i zbunjujuće.
SE model je itekako usporediv, ako ništa - po cijeni. To uistinu nije bio nikakav premium telefon po ničemu.
ono što bih volio da se vrati otisak prsta za oključavanje, a ne samo face id… daleko da nema još stvari koje bi možda dobro došle.
i Apple je znao i zna napraviti glupost. Npr. ova nova galerija fotografija je užasna katastrofa i sjebali su sve što su mogli. Nepregledno, debilno i - užas živi… Nadam se da će to popraviti što prije.
Ja znam da ima jako puno modela koji imaju Android. To je i najveća prepreka zašto se on ne može tako "ispolirati" nego se prilagođava svakom telefonu. Niti taj Xiaomi, niti neki Samsung nisu nikakav krš niti je iPhone nekakav superioran telefon. Ali meni ima hrpu sitnica koje koristim i koje volim. Da mi netko sutra da taj Xioami, pa propucao bih se…
i Android nema nekih stvari koje bi jako dobro došle. I obrnuto…
silom prilika sam dobio samsung službeni. To je bio nekakav srednji telefon. Bilo što što sam trebao naći i narihtati - muka od traženja. Znam da smo trebali pozive preusmjeriti i da smo tražili tu postavku valjda 20 minuta i onda preko youtube upute uspjeli. Mene šiza hvata od takvih stvari…