vidim da dosta vas zeli mobitel do 3000kn, jeste li razmisljali o nexus 5X meni se cini kao cisti no brainer za tu cijenu, jedino 2GB rama je mozda malo razocaravajuce ali sve ostalo je top. mislim da s ovim novim lg pa i buducim huawei nexusima se google opet opasno vraca u bitku nakon prevelikog i preskupog nexusa 6.

Pa šta nema taj xiaomi i sa 2 gb RAM-a i 16 interne?!
Ja sam gledao taj mobitel i meni se nije sviđalo što je tipka za natrag desno. To me na Samsungu ubijalo...
Nekom to zvuči ludo ali meni je prirodno da je tipka za natrag lijevo.
Ima 2GB. Ostane cijela giga za sve ostalo. A sto se tice back tipke, na sve se da naviknut. Za jedan dan se vise ni ne sjecas sto ti je prije bilo prirodno...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Gdje ima taj nexus 5x kod nas?! Po specifikacijama je i više nego OK, samo minus je kaj nema SD kartice a 16 GB bi bilo naknap za 1 g već...

Nezz, ja sam ti rob navika i te sitne promjene me jako smetaju. Isto kao da mi daš xBox djojstik, jednostavno nakon duashocka nije to to

iskreno neznam za hr, no upravo sam procitao da ce u europi kostati 480€ sto me je totalno ohladilo od njega jer jebeni google ga u americi prodaje za 370$ sto je daleko najveca razlika us i eu medju trenutnim modelima.

za 450€ se moze kupiti z3 a i s6 zna biti na akcijama oko te cijene, a s6 je ipak po svemu bolji mobitel od 5X, stoga povlacim preporuku( za sada barem  :)).

Baš sam htio skomentirat,razlika u cijenu kod 5X između SAD i UK/EU ide i do 1000 kuna.

379$ za 16GB verziju u SAD = 339 funte u UK. Razlika od samo 1000 kuna. 

Nemrete uvijek cijene tako uspoređivati. Gro toga je u murici' jeftinije...

Čim mi dođe m update i potvrde SD memoriju jurim po svoj m4 osim ako ne bude ludi popust nekog boljeg moba.

Sada je fora sve sa otiskom prsta... Meh

http://net.hr/danas/crna-kronika/pazljivo-kod-kupovine-splicanin-narucio-mobitel-za-2-tisuce-kuna-pa-dobio-fotografiju-i-poruku-hvala/

:(

pazna se to sve da je u americi jeftinije nije nitko ni ocekivao da ce kostati 379$(iliti 333€) u europi ali jebote razlika je 1100kn recimo u euro zoni. neznam ja sam fakat ocekivao da ce kostati 310 funti maksimalno a u eurima maksimalno 420€.

ovako ce se on u europi usporedjivati s puno prestiznijim modelima naposljetku mozda i boljim dok je u americi ajmo reci jos u toj budget klasi.

Ima tko kakva iskustva s ovom markom mobitela Cubot ovaj model mi izgleda zanimljivo

http://www.banggood.com/CUBOT-X15-2GB-RAM-MTK6735-64Bit-Quad-core-4G-Smartphone-p-990437.html

moj najbolji frend je prosle godine kupio nekog cubota koji izgleda ko jeftini htc one m8 ali mob je nevidjeno sranje bio, problema mali milijun s njime.

EDIT: pitaj fenixa sta bi ti za par kuna vise predlozio  :)

Citao sam na bugu prije dana da se treba izbjegavati Cubote i jos par marki i drzati se tih par popularnih Kineza.

ZAto se ja volim držati brendova koji imaju servisnu mrežu i di znam da ću dobiti novi uređaj.. Stvarno sam htio "riskirati" sa oneplus one ali kada sam vidio da ekipa čeka 2 mj na servis pa ovo ono ma doviđenja.
Ali svakako se veselim da xiaomi i slični uzimaju sve više tržišnog kolača i da stišću ostale!
A za ove kineze općenito - nije nužno da su loši. PA još se od prije zna da u istoj tvornici iste djelove ujutro rade za npr sony a navečer iste djelove stave i nazovu mobitel drugačije. Ne bih se čudio da je to i u ovom slučaju.
DA, sony, samung i ostali će biti skuplji jer plaćaju da im se reklame vrte po centralnim trgovima, da im se vrte po filmovima itd i saim time su skuplji mobiteli.
Druga stvar kada se uspoređuje sad i europa treba gledati i poreze i veličinu tržišta!
Čim ti je pdv manji 10-15 % pa normalno da će i mobitel biti jeftiniji. Zahvalite ovim kretenima na pdv-u od 25 %.

Druže Cratos - fino zemi kao jao m4 aqua za manje od 2000 kn, izdržati će ti skoro 2 g i bok  8) Pričekaj m update, pukni sd karticu i mirna bosna  8)

61h prošlo od zadnjeg punjenja a još imam 36% on battery 
Stvarno ne znam kako apple to uspjeva izvuć iz 1510 mAh, a još niti štednja baterije nije uključena, yebeno nevjerovatno.

Nasao to sa Buga

Osnovno pravilo je - ako kupujes kineza, onda kupi kineza koga kupuju kinezi a ne kineza koji se pravi samo za budalaste evropljane i ostale. Da skratim, gledaj Xiaomi, Meizu, ZTE, Lenovo, Coolpad, Huawei, moze OPPO, Vivo...preskoci Cubot, Doogee, Mpie, Mlais, Inew, Jiake.

Te "poslovice"s foruma mi nisu neko mjerilo :) zanima me ako netko ima  osobnog iskustva s njim. Sve te kineze koje je nabrojao koji su dobri i oni su počeli od nule i bili jeftini.
luka1504
šta kaže stari jel zadovoljan??

Sigurno ljudi nisu random uzimali marke i govorili da ne valjaju, al ok radi sto hoces, ionako vidim da imas od pocetka neki problem samnom (nemam pojma zasto).

Ja znam da sam procitao na samom bugu da je 4-5 ljudi vec pisalo da su nakon pola godine koristenja krenuli ogromni problemi s mobom, a i Garrus je gore napisao da mu je frend imao losa iskustva.

ne, ozbiljno, klonite se tog cubota, jednostavno se ne isplati onda bolje kupiti nekog slabijeg brandiranog tipa s5 mini, m4 ili tako nesto. xiaomi je vec ajmo reci ime a cijenom mu nitko ne moze parirati a cujem da su iskustva ljudi u 90% pozitivna .

huawei p8 sam imao na koristenje vec dva puta i mobitel je fenomenalan, jednostavno odlicno iskustvo. s time da huawei i zte nisu vise bas ni jeftinjave, pa jedan huawei mate s dodje 649€ isto kao i z5. zte-ov axon isto ne kosta manje od 500€.

s time da je moja granica 400€ s time da jos uvijek imam malo predrasuda prema "kinezima" tako da kod njih ne bi mogao ici preeko 300.

Sutra dolaze nove (male) količine Xperie Z2 i mislim da sam našal svoj novi mob :)

S obzirom da se bu vjerojatno razgrabilo, sutra provlačim karticu...igram se zadnja 2 dana sa G4, mob je zvijer, ali 4300 nedam.

Ovo je 3.399,00, neki popust ću si vjerojatno moć sredit, a mob je, šta je da je, još uvijek odličan.

Jel netko uzimao mozda sa ove trgovine http://www.giztop.com/xiaomi-redmi-note2.html
Gdje im je skladiste,ako je u EU.
To je jeftinjara za taj mob