dormin Dosao Suikoden IV na americki PS Store. Samo je pitanje vremena kad ce i kod nas (EU).Tako da ostaje samo petica da bi kompletirali serijal na PS3. Sljedeci logican potez bi bio prebacivanje serijala i na PS4.
kabegami Vidim post u Suikoden temi, srce mi zatitralo. Ako su se već mučili sa IV, samo je pitanje vremena kada će doći V. Veličanstvena igra.
dormin Gdje?Svasta. Prije par dana ga vidio na nasem PS Storeu. Izgleda da su ga greskom stavili na store pa ga poslje maknuli.Ovi koji su kupili igru imaju problema s pokretanjem.
Chaky Gdje?Svasta. Prije par dana ga vidio na nasem PS Storeu. Izgleda da su ga greskom stavili na store pa ga poslje maknuli.Ovi koji su kupili igru imaju problema s pokretanjem.Hvala. Ma isao sam na search, pa nisam mogao naci. Osjecao sam se glupavo :
dormin Chaky Valjda je to to.https://store.playstation.com/#!/en-hr/games/suikoden-iv/cid=EP0101-NPED00298_00-GSUIKODENI000001
kabegami Isusek!! Ne vjerujem!! Znači, ne samo spiritualni nasljednik Suikodena već i pravi Suikodeni… naježio sam se
Zero Kad vidim taj S2…uf. Strašno koliko dobro ta igra podnosi test vremena. Jebenica što stiže i na PC. Evo i ostatka bitnog: All background illustrations have been upgraded to high-definition. Updated effects breathe new life into the pixel art animation. New environmental sounds effects to immerse yourself in this fantasy world. Battle SFX are also now HD and add a new level of realism. Newly added auto-save. Battle Fast Forward. Conversation Log.
Legendary_Hero Zero Moraju staviti trofeje, ako ne stave onda mi je i više nego dovoljan Suikoden 2 koji sam uzeo na PS3 kao PS1 Classic.
dormin Nažalost tužan dan. Napustio nas je tvorac Suikoden serijala Yoshitaka Murayama. Umro je prije desetak dana. Hvala mu na nezaboravnim igrama kojima nas je obogatio. Kroz njih će zauvjek biti s nama.
Zero A u k…baš mi pokvarilo dan (makar vidim da je umro još 6.2.). Počivao u miru.🙁 Nadam se da će na prikladan način odati počast legendi u Eiyuden Chronicleu.
Legendary_Hero Uhvatila me volja da odigram ponovno cijeli serijal, možda se bacim na tu avanturu. Jel se sjeća tko Radiata Stories? Akcijski konkurent Suikodenu po broju likova.