Fenix Sad još samo očekujemo prvi trailer koji bi trebao stići jako brzo. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Icek Crni Feniksče, zašto si u istu rečenicu stavio Battlefield, Call of Duty, Batallion i jedan odvratni Verdun? Gdje si pak njega našao Igrao sam svakakvih smeća tijekom godina, ali Verdun je vjerojatno najgore smeće ikad.
Fico Crni Feniksče, zašto si u istu rečenicu stavio Battlefield, Call of Duty, Batallion i jedan odvratni Verdun? Gdje si pak njega našao Igrao sam svakakvih smeća tijekom godina, ali Verdun je vjerojatno najgore smeće ikad. Koliko sam ja vidio, Verdun je samo Red Orchestra 2 u Prvom svjetskom ratu što nikako nije loša stvar. Samo se treba prilagoditi drukčijem načinu igre i izbaciti run&gun iz glave. :)
viper89 Crni Feniksče, zašto si u istu rečenicu stavio Battlefield, Call of Duty, Batallion i jedan odvratni Verdun? Gdje si pak njega našao Igrao sam svakakvih smeća tijekom godina, ali Verdun je vjerojatno najgore smeće ikad. a hvalis Survive
Icek FicoLegend Dao sam igri šansu par sati, ali sve je bilo loše, od grafike, zvuka, kontroli, osjećaja napucavanja...baš jako jako loše i debelo outdated. Da sam u 2004. takva igra bi možda i prošla, ovako...bljak :( viper89 Hmda...