Završio sa serijom i mogu reć da je pravi užitak bio pratit istu od početka pa do samog kraja. Likovi, radnja i bizarne situacije u kojima se nalaze su i više no dovoljne kako bi držale moj interes, a šlag na tortu su dijalozi i doskočice likova koje ne možeš izmislit. Strašno je koliko su ostali konzistentni i čak u kasnijim sezonama gurali ono što su od samoga početka postavili. Mislim da su mogli nastavit gurat još devet sezona i dalje bi držali ogroman interes, ali slažem se sa odlukom da se stane i završi kako je i sve počelo. Jerry je očito lik na mjestu i zna kad je dosta. Falit će mi tih par epizoda koje sam već nekoliko mjeseci gledao prije spavanja, ali popunit će to Curb nadam se.
Oko samog kraja sam vidio da dosta ljudi je nezadovoljno (valjda najniže ocjenjena epizoda na iMDBu), ali ako mene pitate totalno je prikladan i nešto što bi očito mogli napravit samo David i Seinfeld. Baš odgovara tonu čitave serije i čitavoj toj bizarnosti da završe na način na koji jesu.
Posebno mi se ističe to koliko mi je serija ostala u pamćenju... imam osjećaj da ću se velikog broja epizoda sjećat i za 10 godina koliko su drugačije, a vidim se u budućnost kako bez problema vrtim istu još koji put u nekom laganijem tempu.
Gleda se i Comedians in Cars Getting Coffee koji mi je isto tako genijalan, samo gledanje kako Jerry brblja s ekipom uz kavu i aute. Posebno dobar za gledanje u nekim manjim pauzama ili u transportu.