ThomasAAnderson Ova Dakota ima najveću sreću na svijetu što su joj starci takve face kakve jesu, takvo drveno tele inače ne smije ni kroz vrata na audiciju.
Tzereen ThomasAAnderson ajde, drago mi je da nije jedino meni užasno iritantna. Katastrofa od glumice.
prayer Išao upaliti Disney+ da pogledam “novog” Antmana. Ljudi moji nakon avengersa je Marvel potonuo za tri koplja. Da se razumijemo, film ima dobar art i ideju no CGI, skripta i gluma u nekim trenucima izgleda kao da su dali studentima da rade film. Baš je na granicu lošeg i “dobrog”
Zero prayer Vidiš, meni je prva sezona daleko bolja od ove. Ova je prosječna, pomalo čak i dosadnjikava naspram prve. Složio bih se. Završetak jako dobar ali u globalu Loki i nije ne znam kakav spektakl. Čini se da je to bilo možda i zadnje uprizorenje Hiddlestonea kao Lokija sudeći prema izjavama koje je dao naknadno.
herc https://www.ign.com/articles/zack-snyder-only-consider-dc-return-for-dark-knight-returns-adaptation
escoban Vratite covika filmovi su mu kao vino sta vise prolazi vremena vidis koliko su bolji od ostali generic sranja… A vizuale da nespominjem
DarkPunisher wooddiebone lik je meni osobno valjda najoverrated redatelj ikad. Watchmen je odlican ovo ostalo je mid at best.
wooddiebone DarkPunisher Edgy middle-aged tinejdžer opsjednut seksom i sivilom. Ima pogodaka kad izvorni materijal odgovara njegovom stilu, ali njegov stil režije je kontra svega kaj DC superheroji predstavljaju.
escoban Ja bas mislim da je extremno pocjenjen, Watchman,300,MOS,BVS,JL svi su mi jebeno dobri filmovi neki naravno u DirectrosCutu. Najveci mu je problem sta nezna/nezeli radit kinoverzije filmova koji traju 1,5-2h…
wooddiebone Ja bi rekao da je odličan visual director. Ali pisci s kojima surađuje su kriminalci i treba ih zatvorit zajedno s njim koji im daje posla.