Pogledo i eto… da me jebeš, ovo ni blizu nije sranje kak su svi unaprijed proglašavali i priželjkivali.
Nije, naravno, ni u top MCU filmovima, ima svojih cringe momenata (humor je, iznenađujuće, većinom jako dobro pogođen), Supremoricu isto nećemo baš pamtit kao top villaina (makar je dobro ispalo da nije neka klasična priča o osveti), ali ćemo ga pamtiti kao film koji je (jebeno heavy spoiler) uveo Young Avengerse i KONAČNO OFFICIAL X MENE u MCU, AAAAAAAAAAAAAA 😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩.
Larsonica mi je sjela daleko bolje nego u prvom filmu, mala Kamala je baš baš oke, a i Monica je sasvim solidan dio ekipe.
Još jedan film koji spaja ove nove likove nakon Endgamea i priprema teren za Secret Warse. Imali smo takvih i prije IW-a / Endgamea, više i manje kvalitetnih. Hejtat Marvels zato jer je to sad popularno nema smisla. Solidan gledljiv film koji me zabavil i koji je postavil brutalnu podlogu za dalje. Očekujem da će Deadpool 3 ubit ako ode u smjeru kao i Marvels (a vjerojatno hoće), a treba vidjet i što će bit sutra u zadnjoj epizodi Lokija.