Također pogledao ovaj video i ostao baš raznježen. Jednostavno, kad 10 godina nešto pratite, a ja sam bio u kinodvorani na svakome od toga propustio možda samo 2 premijere, to postane dio vas. Također sam pogledao u zadnjih par dana sve filmove od Avengersa pa nadalje i nevjerojatno je koja je to količina detalja i koliko njih vodi ka ovome, a da prije nismo ni mogli to primjetiti. Jedan najbanalniji primjer je noćna mora Tonya koju mu uzrukuje Scarlet Witch na početku Ultrona kad ih vidi sve mrtve na nekim stepenicama. Iste te stepenice su korištene kao background za Infinity War. Takvih primjera i dijaloga ima mali milijun i koliko god netko volio ili ne ove filmove, činjenica je da je ovo najambiciozniji, najveći i najteže izvedeni projekt u povijesti filma. Benedict je dobro rekao, sama činjenica da su logistički uspjeli izorganizirat da pola najpoznatijih glumaca Hollywooda bude na istom mjestu je suludo. Možda je samo zabave za mase, al kad netko pita i onog najkritičnijeg novinara ala Ebert koliko filmova se sjećate u periodu od 2010. do 2020., da li će znati tko je osvojio Oscara 2011., ili će se sjetiti da postoji barem 5 Marvelovih filmova koji su ga zabavili. Naravno to nije za usporedbu, ali samo pokazuje koliko su ti "samo" zabavni filmovi napredovali.