Thor Odinson je već skoro godinu dana protagonist Thor stripa. Naravno, lakše je povodit se za outrageom što je legacy character žena i jer Marvel daje svojim autorima kreativnu slobodu u nadi da će im to i povećati zaradu, nego potrudit se provjeriti kakva je točno situacija. FosThor je odličan lik, Aaron je s njom odradio odlične priče, a za Marvel se to pokazao kao pametan potez jer je Thor imao bolju prodaju nego ikad prije. Ali hej FUCKN LIBTARDS RUINING COMICS.
koliko god da mi regresivna ljevica išla na kurac, moram priznati da su na desnici daleko veće plačipičke.
Što se Captain Marvel tiče - ehh film. Najveći plus je svakako gluma, Larson je odradila jako dobar posao, kao i Samuel L. Jackson i Ben Mendelsohn. Mendelsohnov lik, Talos, je ujedno i najbolji lik u filmu i volio bih ga vidjeti u nastavcima. Općenito su mi Skrullovi odlično napravljeni, iako sam siguran da su mnogi “puristi” (i ljudi koji površno znaju Marvel lore, ali vole biti outrageani jer provode vrijeme na retardiranim online boardovima) ljuti zbog adaptacije.
Carol Danvers nikad nije bila najzanimljiviji lik, ali Brie je odradila dobar posao. Najdraže mi je kak ne zna trčat. I super mi je kak Fury trči ko stari debeli deda.
Akcija u filmu je užasno dosadna, što je ogroman minus za akcijski film. Doslovno nema niti jedne pamtljive sekvence. Koliko god zadnji fight u Black Pantheru bio užasan zbog ogavnog CGI-ja, taj film je imao vrhunsku akciju. Za IW ne moram ni pričati.
Sve u svemu, gledljiv i zaboravljiv film, kao i dobar dio MCU filmova. Business as usual.