Moj staford je prava maza i iskreno nisam morao baš previše raditi sa njim, dobio ga dok je bio štene i kako je rastao valjda je navikao na zdravu sredinu i nikad nije bio agresivan ni prema ljudima niti drugim psima.
Jedino što je proždrljivac koji sve jede, namiriše hranu na 200 metara i nervozan je dok mu ne dam jesti.
Imam sreću da je miran jer bi odnio mene i uzicu i sve ostalo sa sobom ...
Veliki i težak je to pas.

Evo sto mi se desilo sad, dakle idem ju prosetat naravno da je na lajni, naleti susjedov pas koji trci susjedstvom kako mu se prdne, naleti na mog psa i eto vraga moj pas kriv jer se pokusala obranit kad je ovaj nasrnuo na nju i uhvatio za vrat.  Sad bi susjeda zatukla najradije moj "agresivan" pas jer se branio. Ma mars u tri krasne.....

Haha zato ja imam za ljubimca kornjacu i zovem ga zeljko,i mogu ti rec da slusa i da jos nikoga nije napo osim par cvjetova

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja kao sto vidis imam Rottove i tu Piticu, nema pouzdanijih pasa. Ali kako kaze Oxi, imam velikih problema s neukim majmunima koji su puni predrasuda. Potrebno je puno rada i odricanja s njima, ali fakat puno. I recimo problem je sto ih veliki psi ne napadaju (jer su dosta dominantne osobnosti) ali sta nas napadaju ovi piz*** lizci pekinezeri i ostali smradovi. Strasno nesto. Neki dan se zaletio pekinezer i ugrizao ju za rep i nogu, nije se Pitica ni okrenula. A da je htjela nebi ju mogao zadrzati ni da sam htio!

Poslano s mojeg NOKIA 3310 uređaja

To je stvar koje se ja najvise bojim, ako mi Orixa napadne neka pudlica ili nesto , ja mislim da bi je nosio zubima, a takvi sitni psi su inace najglasniji i najneobuzdaniji jer vlasnici misle da su to bezopasne pasmine pa ih ne dresirajum

Problem je sto kada ona skuzi da pas koji nasrne na nju misli ozbiljno al stvarno ozbiljno naravno da ce se pokusat obranit, a ako ona nasrne na psa koji ju napadne to nece lijepo zavrsit jer iako je na lajni ona mene moze mene povuc kako joj se prohtje samo hvala bogu zna da nesmije jer sam ju tako naucila. Pogotovo ovi mali histericni stakori. Bas sam gledala al moj pas ima stvarno visok prag tolerancije.

Igrali smo se sa svim psima u susjedstvu od pakinezera do vucjaka nikad nije bilo problema, samo ovaj susjedov pas koji nije u ogradjenom dvoristu i trci po ulici kako mu se prohtje radi sranje. Sljedeci put sam rekla da cu sutnut psa nogom samo da joj se priblizi sljedeci put bez lajne. Pa za boga miloga mi u setnji prolazimo ne diramo nikoga a on se zaleti preko dvorista i skoci sa zida njoj za vrat. I onda je moj pas agresivan ma *ebem ti sve po spisku.

Jednom prilikom na jutarnjoj setnji di je suma setamo se cestom i ispred mene vidim jelen kako preskace cestu i taj manijak od psa ga lovi preko ceste. Divljak. Lako tako, pustit psa da ide kamo ide pa sto bude jer im se neda setat psa. Kreteni.

Inace to je mjesanac nekog labradora i jos necega, mirna pasmina nema sta. Sad opet kad smo se vracali, laje na nju i rezi a susjeda ga drzi i govori "ma maknite se odite ca" a mi prolazimo normalno bez trunke agresije a on se trga da dodje do nje. Inace moja staffica je kastrirana tako da fore tjeranje i to nisu u djiru.

I jos funfact, secemo se isto sad i neki ljudi su u dvoristu slavili nesto, i ljudi me doslovno zvali unutra da vide psa jedno 15 ljudi se igralo s njom ona sretna vesela ko malo dijete. Zvali su me unutra jer nisu mogli vjerovat da nije "agresivna" pasmina kao sto ljudi naseru stereotipno jer sam ja rekla da ce najopakiju stvar napravit koju zna a to je zaslinit sve. Jos i bevandu popili i otisli doma ja i pasica.

Evo i moje macice, Džeme.
Maloprije je uslikao, stalkala me na prozoru haha.

Ljubav moja najveća. ^___^

Problem je sto kada ona skuzi da pas koji nasrne na nju misli ozbiljno al stvarno ozbiljno naravno da ce se pokusat obranit, a ako ona nasrne na psa koji ju napadne to nece lijepo zavrsit jer iako je na lajni ona mene moze mene povuc kako joj se prohtje samo hvala bogu zna da nesmije jer sam ju tako naucila. Pogotovo ovi mali histericni stakori. Bas sam gledala al moj pas ima stvarno visok prag tolerancije.

Igrali smo se sa svim psima u susjedstvu od pakinezera do vucjaka nikad nije bilo problema, samo ovaj susjedov pas koji nije u ogradjenom dvoristu i trci po ulici kako mu se prohtje radi sranje. Sljedeci put sam rekla da cu sutnut psa nogom samo da joj se priblizi sljedeci put bez lajne. Pa za boga miloga mi u setnji prolazimo ne diramo nikoga a on se zaleti preko dvorista i skoci sa zida njoj za vrat. I onda je moj pas agresivan ma *ebem ti sve po spisku.

Jednom prilikom na jutarnjoj setnji di je suma setamo se cestom i ispred mene vidim jelen kako preskace cestu i taj manijak od psa ga lovi preko ceste. Divljak. Lako tako, pustit psa da ide kamo ide pa sto bude jer im se neda setat psa. Kreteni.

Inace to je mjesanac nekog labradora i jos necega, mirna pasmina nema sta. Sad opet kad smo se vracali, laje na nju i rezi a susjeda ga drzi i govori "ma maknite se odite ca" a mi prolazimo normalno bez trunke agresije a on se trga da dodje do nje. Inace moja staffica je kastrirana tako da fore tjeranje i to nisu u djiru.

I jos funfact, secemo se isto sad i neki ljudi su u dvoristu slavili nesto, i ljudi me doslovno zvali unutra da vide psa jedno 15 ljudi se igralo s njom ona sretna vesela ko malo dijete. Zvali su me unutra jer nisu mogli vjerovat da nije "agresivna" pasmina kao sto ljudi naseru stereotipno jer sam ja rekla da ce najopakiju stvar napravit koju zna a to je zaslinit sve. Jos i bevandu popili i otisli doma ja i pasica.
Imam goPro 4 Black kameru,i rekao sam sad cu ju stavit na bicikl dok idemo u istrcavanje i stavit cu snimku na FB i u medije gdje ju se tocno vidi kakvi psi na baterije ju napadaju. Pas mater, ako me nesto zivcira onda je to definitivno to.

Ali kao sto kazes, moja kuja je kriva sto je ziva samo zato sto je pitbull. Nikada nije bilo problema s velikim psima, ponjuse se i mir, ako pas nije agresivan ni ne okrene se na njega u istrcavanju, ali ovi mali baterijasi... Taj dan kada ju je ugrizao za rep i nogu, spucao sam ga nogom (i ne nije mi krivo) i vidim mu gazdu na balkonu kako nesto melje, kazem mu ja sada dodji dolje da i tebe napucam. Bem ti odgoj i smradove

Poslano s mojeg NOKIA 3310 uređaja

zovem ga zeljko
Stari mi se zove Željko, velim mu to, on i baka počeli urlat od smijeha.
Ja imam tri pajceka, 12 kokoši i mačka zvanog Muco. (stari veli da ti napišem kak mi jednog pajceka zovemo Toni, a dve ženke Mare i Kate, zajebancija naravno. )

Haha ma ja ti volim tako davat imena!
Evo kupio opet ribice cetri,jedna ce se zvat ohandza,jedna jefferson,jedna bi mogla bit balic a zadnja nizic!haha
Ja volim ime zeljko,pa psn acc mi je lubicastizelko

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moja prasica staffica, godina i mjesec dana :)

jedna graciozna životinja, pogotovo kad se češe (da, nosim japanke i čarape pa šta)

"what am i doing with my life??"

Jedna zgužvana slika. Opasna pasmina. Krvoločna isto.

Moj mačor je počeo ševiti po selu pa je sada malo pun sebe izgleda,trenutno napada pse koji prođu cestom...sada me to već živcira,ljudi me zovu doma i govore da mačka vodim veterinaru jel je sigurno bijesan.
On je doma sasvim normalan i jedna velika maza,ali kada vidi psa pred kućom  pretvara se u demona i napada psa bez obzira na veličinu.
Kaže mi kolega veterinar da je to sasvim normalno za sijamske mačore,jer su oni psi čuvari u mačijem svijetu.

Sent from Skynet

9 dana kasnije

glista i pajcek, trebo bi neke friškije fotke nać doduše, sad malo drugačije zgledaju

moja Mimi , imam je sad vec 3.5 godine :)

Da Glista i Pajcek

Evo mog Arona

8 mjeseci kasnije
5 dana kasnije

Pogled mi je tipa: C'mon give me that snack