Problem je sto kada ona skuzi da pas koji nasrne na nju misli ozbiljno al stvarno ozbiljno naravno da ce se pokusat obranit, a ako ona nasrne na psa koji ju napadne to nece lijepo zavrsit jer iako je na lajni ona mene moze mene povuc kako joj se prohtje samo hvala bogu zna da nesmije jer sam ju tako naucila. Pogotovo ovi mali histericni stakori. Bas sam gledala al moj pas ima stvarno visok prag tolerancije.
Igrali smo se sa svim psima u susjedstvu od pakinezera do vucjaka nikad nije bilo problema, samo ovaj susjedov pas koji nije u ogradjenom dvoristu i trci po ulici kako mu se prohtje radi sranje. Sljedeci put sam rekla da cu sutnut psa nogom samo da joj se priblizi sljedeci put bez lajne. Pa za boga miloga mi u setnji prolazimo ne diramo nikoga a on se zaleti preko dvorista i skoci sa zida njoj za vrat. I onda je moj pas agresivan ma *ebem ti sve po spisku.
Jednom prilikom na jutarnjoj setnji di je suma setamo se cestom i ispred mene vidim jelen kako preskace cestu i taj manijak od psa ga lovi preko ceste. Divljak. Lako tako, pustit psa da ide kamo ide pa sto bude jer im se neda setat psa. Kreteni.
Inace to je mjesanac nekog labradora i jos necega, mirna pasmina nema sta. Sad opet kad smo se vracali, laje na nju i rezi a susjeda ga drzi i govori "ma maknite se odite ca" a mi prolazimo normalno bez trunke agresije a on se trga da dodje do nje. Inace moja staffica je kastrirana tako da fore tjeranje i to nisu u djiru.
I jos funfact, secemo se isto sad i neki ljudi su u dvoristu slavili nesto, i ljudi me doslovno zvali unutra da vide psa jedno 15 ljudi se igralo s njom ona sretna vesela ko malo dijete. Zvali su me unutra jer nisu mogli vjerovat da nije "agresivna" pasmina kao sto ljudi naseru stereotipno jer sam ja rekla da ce najopakiju stvar napravit koju zna a to je zaslinit sve. Jos i bevandu popili i otisli doma ja i pasica.
Imam goPro 4 Black kameru,i rekao sam sad cu ju stavit na bicikl dok idemo u istrcavanje i stavit cu snimku na FB i u medije gdje ju se tocno vidi kakvi psi na baterije ju napadaju. Pas mater, ako me nesto zivcira onda je to definitivno to.
Ali kao sto kazes, moja kuja je kriva sto je ziva samo zato sto je pitbull. Nikada nije bilo problema s velikim psima, ponjuse se i mir, ako pas nije agresivan ni ne okrene se na njega u istrcavanju, ali ovi mali baterijasi... Taj dan kada ju je ugrizao za rep i nogu, spucao sam ga nogom (i ne nije mi krivo) i vidim mu gazdu na balkonu kako nesto melje, kazem mu ja sada dodji dolje da i tebe napucam. Bem ti odgoj i smradove
Poslano s mojeg NOKIA 3310 uređaja