yakuza_stinger Čini se kako su Square Enixovci poprilično ambiciozni što se tiče igre. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
alexy Osim što se sastoji od timova iz Tokya i Osake, ponešto rada je outsorceano stranim zaposlenicima kompanije.Piši kući propalo.
k Osim što se sastoji od timova iz Tokya i Osake, ponešto rada je outsorceano stranim zaposlenicima kompanije.Piši kući propalo.AlexY Na tvoj prijezir prema svim mogućim poslovnim odlukama SqEnixa otpada barem 34% tvoje simpatičnosti. Uvijek me iznova razveseliš. ;D
alexy Osim što se sastoji od timova iz Tokya i Osake, ponešto rada je outsorceano stranim zaposlenicima kompanije.Piši kući propalo.AlexY Na tvoj prijezir prema svim mogućim poslovnim odlukama SqEnixa otpada barem 34% tvoje simpatičnosti. Uvijek me iznova razveseliš. ;DTo je jako specifičan postotak. Zanima me formula koja ti je donijela takav rezultat.
k To je jako specifičan postotak. Zanima me formula koja ti je donijela takav rezultat. Moraš znati da kod mene svako zašto ima svoje zato. Ne preispituj moje odluke. ;P