Pitanje koje se postavlja je što vama toliko smeta što grafika stvarno je bolja?
Ne, postavlja se pitanje zašto je vijest složena na način kako je složena.
Mene maksimalno zaboli ona stvar dal će netko igrati FFXV, gdje će ga igrati i kako će mu igra izgledati...
Chonoa očito ne zaboli, nego, eto, igra bolje izgleda na PC-u, i nužno je to naglasiti provokatorskim naslovom.
Mislil je malo potkuriti vatricu i dakako da je uspio u tome, sa totalno promašenim člankom.
Članak je na facebooku dobio lajkove i nekih 30 komentara, od kojih 90% njih piše praktički isto ko i ja, samo što vas usput smatraju običnim petparačkim portalom, koji bi se dao pojebat za par lajkova više.
Ak još nije jasno kam ja ciljam apsolutno svaki put kad vas kritiziram radi glupih / provokatorskih naslova il samih vijesti, onda se samo nastavite sami potkopavati sa "stručnim" vijestima i "objektivnim" novinarstvom, al please, nemojte po meni udarat da sam neobjektivan i da serem čim se PS spomene (Fico, ovo neide tebe).
Nema ništa loše u provokativnim naslovima i bezazlenoj sprdnji nečega što uopće ne bi trebalo biti na osobnoj razini.
Nema za mene osobno, neki bi trebali shvatit da mi se živo **** za ovakve provokacije, ali vidim po komentarima na faceu koliko ovo "nije loše".
Sa Fortniteom i PUBG-om već odavno pretjeruju i idu ljudima na živce, ovakve vijesti će sigurno pomoći ...
EDIT: nerviram se bezveze, ne mješam se više...