yakuza_stinger Izgleda da neće samo New Vegas biti napravljen na takav način, već će i trojka doživjeti istu sudbinu. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
dom Još kad bi ovakve stvari pronašle svoj put ka konzolama :(Kazes ti sa ovim monstrumom u potpisu 8)
Icek Znam, ali mi se neda. Ubacim disk u plejku i igram. Na kompu samo problemi. S druge strane, provlačenje 10m skupog HDMI kabela okolo cijele sobe da bi spojio komp sa TVom...neda mi se...
veigue Icek, pusti te svoje priče. Znamo mi dobro zašto ti ne kupuješ i ne igraš PC igre - nema tu onih Collector's Editiona kojima se možeš hvaliti.
Icek Icek, pusti te svoje priče. Znamo mi dobro zašto ti ne kupuješ i ne igraš PC igre - nema tu onih Collector's Editiona kojima se možeš hvaliti. Veigue Ima ig Ali mi je ljepše kad na njima piše PS4, nego ona ružna crna PC DVD :
Shooter Još kad bi ovakve stvari pronašle svoj put ka konzolama :( Kazes ti sa ovim monstrumom u potpisu 8)Btw Icek™ koliko te košta taj monstrum ako smijem pitat?
k Kriste. Koliko se save slotova za MG Survive može kupiti za te novce?I loših anime igara... suze mi idu. Crni Iceče...