Jebate, previše volim ovaj "Art's Dream". Odigrao sam ga cijelog već dva puta, a i dalje nisam skupio sve bubbleove. Istovremeno . . . vidim veliki problem u njemu. Koliko god je "Art's Dream" inspirativan, kreacijom srceparajuć uvod u svijet Dreamsa i njegov nedefinirani potencijal i mogućnosti, toliko je i deprimirajuć za nekoga kao što sam ja. Volim se zavaravati i misliti da sam kreativan, ali prava istina je da sam toliko lijen, da bi, da me zaposlenici Media Moleculea mogu vidjeti, vjerojatno (sigurno) svi od reda kolektivno odlučili zatvoriti studio, prestali bi se zamarati i napokon bi po prvi put opušteno počeli umakati biskvit u svoj crni indijski čaj s mlijekom.
Možda, da u ovom i sljedećem životu posvećeno radim na kreiranju u Dreamsu, u trećem životu bih bio sposoban napraviti nešto nalik MM-ovom "Art's Dreamu". Jednostavno je toliko dobar. Jednostavno . . . toliko sam loš.
Dreams je toliko neopterećen i nenametljiv komad softwarea da je to čudo jedno. Dreams je već sad toliko otvorena i kreativno moćna igra da je nemoguće biti napet dok provodiš vrijeme sa njom. Slobodno možete biti klošar kao ja i švercati se među svim ovim kreacijama i dobrim vibracijama i Dreams će vas svejedno svaki put dočekati širom raširenih ruku.
Ne znam koliko točno vremena ću provesti u svojim pokušajima da budem kreativan i koristan ovim dobrim ljudima, ali planiram proći barem sve tutoriale koje je MM pripremio. Neću vas lagati. Imam tek šest ili sedam sati u igri i . . . nekako sam preplavljen svim tim silnim mogućnostima. Vjerujem da "podesiš ruku" s vremenom, ali zasada mi je sve popriličan izazov.
Mislim da će životni vijek Dreamsa biti zastrašujuć i gotovo sam siguran da će Dreams biti predinstaliran na svim budućim Playstation peticama. Jednostavno mora biti.
Dreams je kao taj noćni klub u kojem nikada nećeš čuti đikansku glazbu. Iako neopterećen, Dreams ima stila, ima klasu. Dreams je okupljalište Dobrih Ljudi. Ponekad ne trebaš ni pričati s nikim od njih da to znaš.
Dreams su Dobri Ljudi.
Možda sam ja smeće, ali znam da me Dreams voli.
Post Scriptum:
(Disclaimer na kraju; lol)
Morate znati da sam ja Media Molecule fanboy, Little Big Planet je u mojih dvadeset i sedam najdražih i najboljih igara ikad, doslovno bih mogao napisati esej od nekoliko tisuća riječi o 2008. i LBP-u i zašto mi se svaki put plače kad čujem Ovu pjesmu.
Post Post Scriptum:
@alexy Jel moguće izbrisat sve kreacije u My Creations? Ne želim da itko to gleda, a pogotovo ne ja. LOL