Vrhunska epizoda, premda ju nebi nazval najboljom ikad, bilo je i onih sa bolje režiranom i još brutalnijom akcijom, ali nemrem reć da nisam užival.
Naravno, pričam o 6-oj, onoj leakanoj.
Po prvi puta mogu reć da je bilo i malo predvidljivo, pogotovo taj epic dio kad obori zmaja...očekivano je bilo da će jedan dobit po pički, i baš mi je vrhunski odrađeno :)
O kraju nit netreba trošit riječi :)
Ono što mi se ne sviđa je smjer kud se ide sa Jonom i Dany, više bih voljel nju mrtvu nego sa njim.
Čekat zadnju epizodu tjedan i pol je mučenje, al još bi veće bilo da nisam pogledal.
EP6 spoileri
Istina, predvidljivo je bilo. No ne zamjeram im uopće na tome jer se apsolutno isplatilo. Taj klišej spasa u zadnji tren je toliko dobro ispao zbog fenomenalnog CGI-a, majstorske glazbe Djawadija i činjenice da smo čekali 7 sezona da sva tri zmaja budu u akciji. 11 puta sam pogledao tu sekvencu i trnci me prolaze na svako gledanje.
Što se Jona i Dany tiče, nešto će poći po krivu, sto posto. Čak i Dorne koji je najviše odudarao od Martinovog pisanja jer imao taj tragični plot twist. Ipak je ovo Game of Thrones, a ne Tolkienovska fantazija. :)