escoban Nadam se da za ovo imaju sve knjige napisane, a ne da se ponovi braindead finalna sezona od GOT
Tuhy Ma vjerujem da će bit kvalitetno i na razini najboljih GoT sezona. Osmu sezonu ćemo jednostavno pokušat izbrisat iz pamćenja i pravit se da ne postoji.
danko-b jedva cekam, meni GOT druga najbolja serija, je da su sjebali 8 sezonu ali je i dalje to vrh, a red weeding epizoda.... kad se sjetim soka, uf.
Tuhy Nisam čital, al da, druga polovica te knjige. Makar, kolko znam, i ta knjiga treba imati nastavak kojeg, eto, još uvijek nema.
Tuhy Jebeno je što je Sapochnik među glavnima, frajer je režiro najbolje epizode GoT-a. Mislim da će ova serija bit popriličan uspjeh… budem napravil novu temu prije nego počne.
escoban Tzereen Samo sta je HBOov DV i 4K uzasan , kad gledam na Disneyu ili Netflixu slika je kristalno cista na HBO sve bude premracno i puno “snjega”
Brijac https://www.musicmundial.com/en/2023/06/02/hbo-would-be-releasing-a-new-season-of-game-of-thrones/ Mogli bi dobiti još jednu sezonu GoT-a.
greyback Stari nek se prestane zajebavat i neka dovrši knjige da serijal dobije kraj kakav zaslužuje, a ovi debili neka odjebu od serije jer su već previše štete napravili.