Uh uh, jedan korak naprid, dva unazad...
Znaci nisu imali s cim začinit Stannisov pohod na Winterfell (jer su face Ashu odlucili ne ukljucit, vjerojatno iz razloga jer bi tad trebali i ostatak Zeljeznog otocja ukljucit za sta vjerojatno nemaju ne znam ni ja cega, volje, sredstava, ideje za realizaciju, maste, vremena, no kako bilo zakinuli su gledatelje za najbolesnije likove u ovom serijalu), pa su se odlucili na to da SPALE malenu Shireen, svaka cast. Ovo je bilo waaaay too much, cak i za ovu seriju. Cisto igranje na kontroverzu, bezveze. A da ne govorim da je team Stannis s ovim vjerojatno izgubija vecinu simpatizera a sudeci po leakovima iz 7.knjige njegova prica tu ne staje, tako da su to vrhunski uyebali. A u knjizi mi je bija jedan od drazih.
Znaci za neke blage promjene jesam, pogotovo kad si cita knjige pa da te se malo iznenadi, ali ne kad one idu na gore.
Osim ovih u 8. epizodi sve su na gore. No eto aj te su bile zbilja nevjerojatne, pogotovo ova sa Tyrionom i malenom, jerbo su tu dosta odugovlacili i komplicirali u knjigama.
Ubacili su scenu sa Walkerima i dobili mlak dolazak divljaka na jug, aj tu bi mozda i prista na kompromis no isto su ovo potonje mogli izvest upecatljivije malo. Ispala je kao neka pro forma.
Do sinoc su vec dvaput prikazali Drogona da bi izazvali mlaku erekciju u gledaoca umisto da su se strpili do 9te epizode i izazvali 9 puta jaci klimaks. A i ta scena mi je mlako izvedena.
Nije me puno briga, prosa me malo GoT 'djir', ali mi je zao jer pojednostavljaju taj cili lore i zakidaju gledaoce. Da su svi na svojim dijelovima Westerosa (Davos i Jamie pogotovo) ovo bi bilo puno bolje. Losa im je vizija, ne znam cemu to vodi.
Cilo vrime cekam da vidim Eurona i Victariona sa jebenim Dragonbinderom a ispada da od toga zbilja nikad nista nece bit. Samo radi toga zasluzuju da ih se razapne
Ako budem ove godine statira sve cu im sabotirat