Onda bi teoretski mogao steci odredenu prednost primjerice u Siegeu ili nekom drugom brzom FPSu, ali ako se sjecas jos BF3 kada si putem gamepada parirao PC igracima kod Marksa, na kraju se sve svodi na tvoj skill. Jest da je BF malo tromiji FPS gdje na neki nacin osjetis tezinu tijela.
BF3 sam igrao jako puno i stekao sam takav game sense da sam ga mogao igrati i zatvorenih očiju. Zato sam i mogao dobro odigrati kontrolerom na PC-u.
U svakoj MP igri je najvažniji game sense, poznavanje mapa, pozicioniranje i kretanje. Ako si dobar u tome onda se ta razlika u aimu gubi. Ali ako se nadju dva igrača podjednakog skilla onaj s boljim aimom ( miš i keyboard ) je u prednosti. Iako ima igrača koji i s kontrolerom znaju brutalno dobro, brzo ciljati i kontrolirati recoil ipak je u većini slučajeva miš superioran.
19Marksman89
Ako koristiš miš i keyboard na konzolama ne možeš dobiti ban. Nije zabranjeno. Slobodno se može koristiti. Gledajući po tome nije varanje.
Problem je to što su na konzolama svi uvijek imali iste uvjete a sada se to promijenilo.
Zato se community na konzolama buni i čitajuči komentare po netu neki su se odlučili vratiti na PC kada je kompetitivno igranje u pitanju jer se situacija promijenila i PC-u je to više ravnopravno nego na konzolama.
Šiđeri moji vi se s tim problemom susrećete svakodnevno. Kakav je vaš stav ?
viper89 , IvanCROsemo , Ninja_Krmacha , Torla , ludi_milesio21 , ludiloop , MarinkoP13 , F_i_C_O , CRO_Ghost , DarkPunisher , dude