Konceptom izgleda full zanimljivo! Strah me za jačinu konzole (ili portable konzole?!), jesu rekli specifikacije?

ovo je tako jebeno dobar koncept. nisam neki nintendo fan ali ovo moram imati, jebem ti sve ovako nesto samo nintendo moze smisliti. jedva cekam vise vijesti  :)

Po meni je promasaj.
Ne vidim bas kaj donosi u odnosu na wiiU osim kaj je portabilna. Al i to je onak. Nije nekaj kaj bi u busu igro ili opcenito nosil sa sobom , al je dobro za odnjet na more recimo.
(tak mi se bas cini iz viđenog)

E sad ono kaj mi je najjadnije je to kaj su kao 3rd party igru prikazali skyrim. Igru koja je izasla prije 5 godina oni prikazuju na novoj konzoli.

WiiU je isto kao trebo imat odlicnu 3rd party podrsku (sjecam se da su battlefield prikazivali) pa znamo kak je to zavrsilo.

Još se ne zna hoće li ekran biti touchscreen. U traileru nema nikakve interakcije, Nintendo ništa ne komentira.

Potvrđeno je da će ona kutija u koju se stavi tablet sluziti samo za punjenje i spajanje sa tv-om tako da je sama snaga konzole upitna kao i kvaliteta slike na vecim ekranima. Nintendo Switch je prakticki jaki handheld koji se moze povezati sa tv-om.

Po meni je promasaj.
Ne vidim bas kaj donosi u odnosu na wiiU osim kaj je portabilna. Al i to je onak. Nije nekaj kaj bi u busu igro ili opcenito nosil sa sobom , al je dobro za odnjet na more recimo.

E sad ono kaj mi je najjadnije je to kaj su kao 3rd party igru prikazali skyrim. Igru koja je izasla prije 5 godina oni prikazuju na novoj konzoli.

WiiU je isto kao trebo imat odlicnu 3rd party podrsku (sjecam se da su battlefield prikazivali) pa znamo kak je to zavrsilo.
Ovo je novi Skyrim što su prikazali tako da se ne radi o slaboj konzoli. Nvidia da pukne nešto tipa ovaj novi 1050ti u nju i sa onim malim ekranom koji je garant sub 1080p ima zagarantiran  60 fps u većini igara. Ovo meni miriši na novi Wii, izgleda kao da je sve što je trebao biti pokojni Wii U. a jedino što mi smeta što su ti kontroleri pre sićušni a sve ostalo je strava. Za mene day 1 kupnja.

Uff zamisli... Jos uvijek je to 5 godina stara igra i to je poprilicno lose ostarila (ne pricam o grafici)

Ne nadaj se 1050ti u kucistu velicine tableta

Onaj dock je samo za spajanje sa TV-om

Uff zamisli... Jos uvijek je to 5 godina stara igra i to je poprilicno lose ostarila (ne pricam o grafici)

Ne nadaj se 1050ti u kucistu velicine tableta

Onaj dock je samo za spajanje sa TV-om
Istina ali sa poboljšanim vizualima. Ista ta verzija dolazi na PS4 I XBOX ONE pa sam s time povezao 1050ti posto je NX u biti jedina konzola sadašnjice koja posjeduje NVIDIA chip. A 1050 ili nešto tipa toga me nebi uopće čudilo da bude u tom ekranu jer je Pascal dosta dobar sa temperaturama na High End grafičkama a kamoli će biti na slabijim modelima. Takva grafička na 1080p ili ispod je pun pogodak za 30 fps ili više ovisno o optimizaciji.

Ne znam, moral bi bit neki hladnjak unutra za takvu graficku kao kod laptopa, a ne vjerujem da netko hoce imat handheld konzolu gdje ventilator bruji.

Definitivno ce bit najjaca handheld konzola, ali iskreno ne vjerujem da ce bit osjetno jaca od WiiU, pitanje dali ce uopce bit jaca.
Zato se pitam kaj ta konzola donosi nama koji igramo sa kauča naspram WiiU-a

Vidjet cemo uskoro nadam se :)

EDIT: Tegra je unutra, nikakav 1050 ili slicno.

I dont need to Switch, i have PS4.

Po meni je promasaj.

Ovo je novi Skyrim što su prikazali tako da se ne radi o slaboj konzoli. Nvidia da pukne nešto tipa ovaj novi 1050ti u nju i sa onim malim ekranom koji je garant sub 1080p ima zagarantiran  60 fps u većini igara. Ovo meni miriši na novi Wii, izgleda kao da je sve što je trebao biti pokojni Wii U. a jedino što mi smeta što su ti kontroleri pre sićušni a sve ostalo je strava. Za mene day 1 kupnja.
wtf kakav 1050, tegra ide unutra. Nemojte ocekivati cudo od snage. I btw bethesda sluzbeno komentirala da nemaju zasad sta najavit skyrim za switch vec da su suradjivali za video. Svasta. Pokazu igru i onda najave da ne postoji (zasad)

IMO, koncept mi je genijalan. Stvarno je. Samo da bude dobrih igara i biće odlično. Malo me brine rumor za 4gb rama, potajno se nadam makar 6gb (idealno 8 ).
Kad bi dobili onako kompaktan uređaj sa Xbone (ili približno) snagom sa makar 2.5h baterije, mislim da bi bio nevjerovatan uspjeh sa dizajnerske strane.
Pogotovo ako ne bude bilo iznad 400 eura.

Nintendo Magic.

IMO, koncept mi je genijalan. Stvarno je. Samo da bude dobrih igara i biće odlično. Malo me brine rumor za 4gb rama, potajno se nadam makar 6gb (idealno 8 ).
Kad bi dobili onako kompaktan uređaj sa Xbone (ili približno) snagom sa makar 2.5h baterije, mislim da bi bio nevjerovatan uspjeh sa dizajnerske strane.
Pogotovo ako ne bude bilo iznad 400 eura.

Nintendo Magic.
PS4  (2013) - 1.84 TFlops (1840 GFlops)
Xbox One (2013) - 1.31 TFLops (1310 GFlops)
Nvidia Tegra X1 -  0.5 TF (512 GFlops)

Nema sanse da ce ovo biti 400 dolara, Switch je handheld koji se moze spojiti na televiziju, nista vise. Poprilicno slabiji od X1. Jos ako ne bude touch screena mogu vidjeti cijenu od nekih 250$. (+50$ za pro kontroler = 300$)

Da, ali to je ako pretpostavimo da će biti tolika cijena i ako pretpostavimo da je X1 (a nije, jer zadnje što sam pročitao je da je custom, doduše možda griješim ako je nešto novo objavljeno, onda isprike).

Iskreno, onda bih bio razočaran malo ako će biti preslab, onda će opet patiti third party igre :/. Ali saznaćemo uskoro sve naravno. Zasad, kao što sam rekao (IMO), koncept sam kao kombinacija home+handheld konzole mi je genijalan.

Da, ali to je ako pretpostavimo da će biti tolika cijena i ako pretpostavimo da je X1 (a nije, jer zadnje što sam pročitao je da je custom, doduše možda griješim ako je nešto novo objavljeno, onda isprike).

Iskreno, onda bih bio razočaran malo ako će biti preslab, onda će opet patiti third party igre :/. Ali saznaćemo uskoro sve naravno. Zasad, kao što sam rekao (IMO), koncept sam kao kombinacija home+handheld konzole mi je genijalan.
Da, koncept je inovativan iako je malo razocaravajuce sto se ne moze koristiti oba ekrana tijekom igranja kao kod Wiii U (tv i tablet istovremeno)

Možda se to softverski da jutilajzat kroz neki firmware il tak neki penis.

Trebali su konzu nazvat SWiitch tak da se odma ureknu u startu

Bas me zanima dal ce to ispast zamjena za WiiU ? Tj da nakon godinu dve prestanu s podrskom za tu konzolu

I ovo me brine

Eh, to je za zajebanciju meni nekako, čisto da se kaže da se može . Konkretno u mom slučaju, ja kad bi išao vanka, vjerovatno bih sam igrao (jer u krugu od 10000 km nema nitko drugi Nintendo), a kad bi nekim slučajem išao kod kolege vjerovatno bih samo spojio na njegov tv i igrali.
Ovo mi je fakat za djecu (ne da je neozbiljno, već premalo je).

Inače, mene interesuje najviše BC sa Wii U. Mislim da neće, ali ako bude BC, odmah počinjem skupljati lovu.

negdje sam pročitao vijest da neće biti fizičke kompatibilnosti s Wii U i 3DS naslovima. a to bi se onda moglo prevesti da će biti digitalije.

So...specifikacije navodno:

Quad core ARM Cortex-A57 cores, max 2GHz
NVidia second-generation Maxwell architecture
256 CUDA cores, max 1 GHz, 1024 FLOPS/cycle
4GB RAM (25.6 GB/s, VRAM shared)
32 GB storage (Max transfer 400 MB/s)
USB 2.0 and 3.0
1280 x 720 6.2″ IPS display
1080p at 60 fps or 4k at 30 fps max video output to TV
Capcitance method, 10-point multi-touch
http://wiiudaily.com/2016/10/rumored-nintendo-switch-specs-reveal-a-pretty-weak-console/