Igre koje me definitivno zanimaju su Skyrim, Xenoblade 2, Battle Chasers (fak jes, Torchlight je i meni bila prva stvar na pameti kada sam vidio gameplay), Project Octopath Traveler (probao demo, lajkam) i Dragon Quest XI, s time da prve 2 sa te liste defitinivno kupujem ove godine.

Cat Quest i Indivisible imaju potencijala, a Lost Sphear možda pir--ovaj, nabavim na PC-u.

Igre koje me definitivno zanimaju su Skyrim, Xenoblade 2, Battle Chasers (fak jes, Torchlight je i meni bila prva stvar na pameti kada sam vidio gameplay), Project Octopath Traveler (probao demo, lajkam) i Dragon Quest XI, s time da prve 2 sa te liste defitinivno kupujem ove godine.

Cat Quest i Indivisible imaju potencijala, a Lost Sphear možda pir--ovaj, nabavim na PC-u.
Doom?

Mislio sam sa onog videa na kojem su nadolazeći RPG-i.

Naravno da postoji zainteresiranost i za igre iz drugog žanra, uključujući Doom.
Wolfenstein ne; prvo zbog glavnog lika, a igra ima bestiality scene.

aha nisam skuzio da pricate o videu, doom je obavezna roba, a i nakon toga 3rd party nece vise imat isprike za switch buduci da je tehnicki jedna od najljepsih multiplat igara.

Pitanje je oce Doom bit i na switchu u 60fpsa ko na konzolama, obecavaju da oce ali...sistemska ogranicenja.. ako ne bude nije to to...

Tko je rekao da će biti u 60 FPS? Igra se vrti u 30 FPS na ultra low postavkama.

Doom je na 30 fps-a.

https://www.youtube.com/watch?v=BTXZvvb7RNw

Nerelano je očekivati da switch to pokreće u 720p i 60fps pa čak ni na low postavkama. Dobro je što će više ljudi ovo moći odigrati, ali razlike su očite da ne kažem velike. Ipak ovo treba odigrati na računalu ili ps4 / xone. Ova igra je stvorena za veliki ekran, oštru rezoluciju i 60fps.

Da, vec su rekli da je 30 fps al opet bolje i to na low postavkama nego da igre uopce nema. Ja sam prvi to rekao jos u Doom temi da je Doom jedna od igara koja bas trazi 60 fps al sta recimo imas samo switch. Neka je vise opcija, pogotovo kad se idtech moze skalirat i brzo portat.

Bethesdine igre su vise vaznije sa strane da ostali publisheri vide uspjeh i da pocnu svoje igre izdavat i za Switch.

U svakom slučaju je dobro za switch vlasnike, nedvojbeno. Samo neka ne gledaju kako to izgleda i kako se izvodi na drugim platformama. Ali pohvale za Bethesdu. Čak će i wolfenstein doći uz Skyrim i Doom na ovu konzolu. Ne znam dali je nerelano ocekivati i fallout 4 u budućnosti.

Osobno bih volio da se Nintendo odlučio na klasičnu kućnu konzolu snage ranga ps4 pro, ali ocito da se ovaj hybrid sasvim dobro prodaje i ga čeka svijetla budućnost.

Ocekivao sam da i dishonorede portaju tj bar jedinicu to i tosteri vrte. A dish 2 je na void enginu tj izvedenica id techa, a ako doom moze onda moze i dishonored 2. Fallout bi sjeo samo tako isto. Evil within isto. Gamecube je imao super horrore pa da se vrati taj feel.

Sta se tice pro like snage nintendo ce sigurno to napraviti tj oni su prvi poceli sa jacim verzijama svojih konzola, ms i ps zapravo njih kopiraju. Tako da revizija ko jaci new 3ds ce sigurno doc. Taman tegru 2 da ubace ili nekakav posten jaci dock. Ima tu zarade, a bas prava dedicated home console tesko. Pogotovo kad im se novi hibrid (realno je portable pravi kojeg mozes spojit na tv, da se ne razbacujemo sa fancy pojmovima) odlicno prodaje.

Jedina razlika između starog i novog 3DS-a, osim veličine ekrana, je ta da se na novom 3DS-u može igrati Xenoblade Chronicles, a na starom ne.

Jaci je hardver i zato ne mozes igrat na starom

Mene najviše zanima kako će u Doom-u funkcionirati multiplayer.

Naravno da sa kontrolerom ne možeš nišaniti precizno kao sa mišem (na PiCeku), ali ja se nadam da će ovo biti dobro uređeno.

Ma nema smisla igrat doom u 30 fpsa...pass

Evil within isto. Gamecube je imao super horrore pa da se vrati taj feel.
https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=QNAVrQ96mpA

Općenito, dobro rezoniranje i slažem se skroz sa tvojih zadnjih par postova, a da ne govorim koji je gušt vidit da si bar malo optimističan glede Switcha. 

Trebat ćeš nam na Switchu kad za njega izađu novi Eternal Darkness, Fatal Frame i RE2 Remake. 

Mene najviše zanima kako će u Doom-u funkcionirati multiplayer.

Naravno da sa kontrolerom ne možeš nišaniti precizno kao sa mišem (na PiCeku), ali ja se nadam da će ovo biti dobro uređeno.
Ma svi ti fpsi su ugodni na joysticima zbog aim assista tako da nece bit problem a na switchu sta prije nabavit pro joy

Ovi postovi kako igrat FPS na gamepadu su mi ko izjave iz 1998. FPSi su medju najpopularnijim zanrovima na konzolama danas i nikakvih problema nema iako nemaju tu preciznost misa naravano. Hell, igraju se igre poput Killzone ili Rainbow Six Siege koji ni nemaju bas nikakav aim asista i posebno je gust igrat. Doom je sam po sebi jako igriv i samo ciljanje nije problem buduci da su neprijatelji dosta veliki, a i nije sve u najpreciznijem shotu jer je pola mehanike igre movement uz glory kill. Vjerujem da ce na onom pro gamepadu biti dosta dobro igrat.

K. sad kad RE2 Remake uopce ne izadje za Switch xD

OK su ti portovi I sve, ali tako je bilo i sa WiiU. Na početku portovi, kakva takva 3rd party podrška, ali kasnije sve manje. Nezz, ne bih volio da tako i switch prodje, ali i nema baš nekih novih IP - eva od strane 3rd party proizvodjaca.

Takodjer još podosta igara izlazi za 3ds i to oduzima switchu potencijalne igre, što bi se u skoroj budućnosti opet moglo promijeniti.

Nekad mi se čini da zapravo Nintendo nije siguran 100% ni sam šta želi.

U svakom slučaju ne znam sta čekaju sa twilight princezom HD i Wind Waker HD portovima, a pogotovo sa Bayonetta 2?

maverick Ne brini. Switch verzija FIFE 18 je doprinijela ukupnoj prodaji igre za 1%.

http://metro.co.uk/2017/10/02/fifa-18-is-new-uk-number-one-but-only-1-of-sales-were-for-switch-6970839/