veigue Zbog takvih stvari ću radije kupiti moddani WiiU da odigram to što valja i prodamikral Javi kad budeš prodavao, ako će biti po nekoj razumnoj cijeni.
PS2MASTER Meni je skroz fascinantno što su digitalne igre za Switch/WiiU skuplje nego fizičke. Neka mi netko objasni tu logiku, jer je ja ne kontam Nintendo namjerno forsira nestašicu.Tu si apsolutno u krivu. Zas bi Nintendo forsitao nestasicu? Postoje tu malo veci igraci od Nintenda koji nemaju veze sa konzolama.
wolf Činjenica je da se konzola prodaje odlicno za onaj library koji ima. A u dolasku je SMO, Metroid jedan drugi, "veliki" Pokemoni, Skyrim...
shtiri Meni je skroz fascinantno što su digitalne igre za Switch/WiiU skuplje nego fizičke. Neka mi netko objasni tu logiku, jer je ja ne kontam Nintendo namjerno forsira nestašicu.Tu si apsolutno u krivu. Zas bi Nintendo forsitao nestasicu? Postoje tu malo veci igraci od Nintenda koji nemaju veze sa konzolama.To se više odnosilo na njihovu Classic liniju konzola.
veigue Meni je skroz fascinantno što su digitalne igre za Switch/WiiU skuplje nego fizičke. Neka mi netko objasni tu logiku, jer je ja ne kontam Nintendo namjerno forsira nestašicu.Tu si apsolutno u krivu. Zas bi Nintendo forsitao nestasicu? Postoje tu malo veci igraci od Nintenda koji nemaju veze sa konzolama.To se više odnosilo na njihovu Classic liniju konzola....a to baš i nema veze sa Switch konzolom, kolega. Ili ima?
shtiri Ima veze sa Nintendovom lošom poslovnom politikom.Nintendo ima veze sa Switchom.Zaključak: to ima veze sa Switchom.
veigue Znači, zbog toga što su Nintendo namjerno izbacuje classic konzole u malim/nedovoljnim količinama, digitalne igre za WiiU i Switch su skuplje od fizičkih?Meni se čini da si ljut, ali ne shvaćam zašto.
shtiri Ja pak ne kužim di si se ti pogubio.Ajmo ponovno.P: Zašto su digitalne Nintendo igre skuplje od fizičkih?O: Zato jer Nintendo ne zna voditi biznis u 2017. godini, evo još par primjera njihove nesposobnosti: - primjer - primjer - primjerJel se sad kužimo?
luka1504 U procesu sam nabave konzole pa gledam malo ponudu po domaćim dučanima i zanima me je li netko imao iskustva s dučanom SAT Media u Dubravi. Kod njih je konzola nešto jeftinija a imaju i limited edition Zeldu pa mi je to zgodno sve na jednom mjestu samo mi se dučan malo čini shady.
ikral Dobar je dućan, kolega je kupio PS3 tamo isto su bili najjeftiniji. Znaju nekad raspakirati bundleove pa prodaju igre posebno konzole posebno, zato niza cijena ali uglavnom nemaš straha.
emilijo https://www.youtube.com/watch?v=57YQ2Ro7BkY Što reći na ovo?Lijepo, lijepo. Znaci zadnji kvartal:PS4 - 3,3 milijunaSwitch - 1,97 milijuna
wolf Ne mogu virovat da se Switch sa 2 igre uspija prodat u 2 miljuna, a PS4 sa 102 igre u samo 3,3 milje.... tuga za Sony..
maverick Očito da su Nova Zelda, Poboljšana verzija Mario Karta i Splatoona koje dolaze pod novijim imenima dovoljne za ovakve brojke. Čudni ljudi...
emilijo Kada dođe novi Mario, džabe Sonyju sve njegove ekskluzive.https://twitter.com/ZhugeEX/status/881824054247903232
maverick A jedna se može jednako kvalitetno odigrati i na starom ps3. Ding, ding - Persona 5 - dong, dong! Dakle ostali smo na još dvije...