Nintendo Switch
Ako je ovo stvarno ovako pa onda je ovo kriminal...ovaj je stavio joy u volan i vozi opet pomocu gljive...pa koji ce mi onda kur... volan,za izgled??
Strasno
@Prika trebaš aktivirati Tilt tj motion kontrole u igri jer su po defaultu stavljene da budu fizičkim gumbom
Hvala
- Uređivano
Pa vjerojatno ne baš sjajne. Govorimo o slojevima papira koji koštaju 550 kn
- Uređivano
foggy moze i sony tako nesto napraviti, ali nemaju dovoljno ekskluziva kao nintendo i to ih najvise koči, nintendo izbaci super igru, sjebe ju na 720p i prodaje kao masterpiece, dok bi sony morao raditi XY verzija svoje eksluzive zbog prijenosne konzole (sto je u startu vec trosak), a usput si razjebat prodaju standarde konzole di im je ustvari najveca zarada. Hocu reci, Nintendo ima monopol kod prijenosnih konzola zbog svojih ekskluziva i to je to
Nek se Sony drži kućnih konzola, Nintendo prijenosnih.
Mogli bi tu i tamo odraditi i jače konzole, pošto su im sve do sada bile smeće po specifikacijama.
Moderni mob, debelo trga Switch po performansama.
Problem kod mobitela je android overhead i što nisu posebno dizajnirani za gaming, tada bi razlika bila i veća.
Imao sam Switch, odigrao sve Marace, Zeldu kakvih 10h, Imortal Redneck, prvi Doom lupao po stražama. Skyrim probao. Uglavnom nije loša konzolica za prekratiti vrijeme, putovanje, terene. Problem je cijena igara i same konzole koja stoji godinama. Dok kupiš kvalitetnu zaštitu za ekran, grip, torbicu, možda igru dvije i eto došao si cijenu PS5 lagano.
Osobno imao sam modifikaciju ali to je tu negdje. Dosta je zajebavanja sa stavljanjem naslova.
Ja sam isto dao dosta love za nitendo switch ali ne zalim kune....meni je super konzola...vise je igram nego ps5
- Uređivano
Ajme SUPER MARIO
- Uređivano
uf switch mi je kod sestre, ali cim ga vrati bacam se na ovu igru. nostalgija me pere na najjace. vrhusnki izgleda, a i soundtrack vidim da svi govore da je odlican.
"All characters have received a boost to their running speed and climb even higher after picking up a Super Bell, making platforming that little bit snappier. You can now also use gyro controls for certain sections of the game that previously required touch controls."
Ova verzija gore je pravi raritet.
Jako dobar dizajn konzole.
Ovo je znači 60 frejma. 1080p.
Izgleda kao Astroplayroom, ima napredne efekte i animacije.
Sve to na dinosaurus hardveru, koji ni u doba izlaska nije bio bog zna šta.
Hardveru koji je prijenosan, hladi ga mini ventilatorić.
Nintendo očito ima vrhunske programere.
Jeste da Astroplayroom ima 4K ali ne izgleda toliko bolje na 11x jačem stroju.
Moguće da Nintendo izmuze zadnji frejm i MHz.
Impresioniram sam.
Mislio sam da su Super Mario Odysey, Doom i Skyrim vrh prikaza i mogućnosti Switcha.
Drago mi je koliko sam bio u krivu.