Nexus botw i Links awakening izgledaju ljepo. Ne moram nista zamisljati jer ne patim od grafike u igrama. Ne kazem da ne bi bilo bolje igrati u vecoj rezi (ali ne valjaj mi o 4k60 to ne moze ni tvoj ps5) i fps-u. Takodjer meni je switch primarno handheld tako da me ne tangira kako izgleda na LG CXY8K.

Heat znam koje su razlike, ali nisam toliko lud da igram doom na switchu niti me boli briga kako se izvodi. Ajmo sada izvuci random port i srati po konzoli lol.

maverick
    S tobom se fakat ne može pričati. Pogotovo ako nešto zatupiš u glavu. Aj bok.

Nexus pa ne nego mi ne moze reci da meni igra nije ljepa. Meni je ljepa zelda pobogu lol, nisam ja kriv sto me ocito oci lazu.

Ja sam samo rekao da želim NS s boljim ekranom (dajte OLED pobogu), i s boljim hardverom unutar konzole. Zašto? Zato što to poboljšava uživanje u njihovim igrama.

Da "grafika i tehnike" nisu bitne onda bi još uvijek Nintendo bio na 16bit izgledu. Zašto ne?

Tako da nemojmo bubati gluposti. Nintendo je škrt i ne želi uložiti dolara više nego što treba. Šteta jer bit te igre zasjale na boljem ekranu i s boljim izvođenjem.

To su činjenice. Bolja responzivnost, atmosfera i imerzija koja bi se dobila bi puno značila. Pogotovo pošto govorimo o SWITCH konzoli koja je napravljena da prikazuje igre na velikom ekranu kao i svom manjem.

Mislim da nitko ne misli ozbiljno kada kaže da je "skroz ok" vidjeti Switch igru na modernijem 4K TV-u ili monitoru. Nije, jer sam vidio svojim očima. Treba neki refresh ili update ili nova konzolica , ako već nude tu funkciju.

@Nexus

Jako se slažem sa tvojim stavom.
        Switch je zapravo preskup, ima stare dijelove, loš ekran...
        Igre su im također full cijena i drže ju ohoho dugo a te verzije igara su znatno inferiornije. Kužim za ekskluzive, za ostalo nema dvojbe da su pohlepni.
        Pokušavaju živjeti na "tradiciji" Super Maracu, Zeldi i Pokemonima.
        Jebiga ide im pa zašto bi mijenjali strategiju ili nedaj bože uložili u hardver?

Mogao je tak i Sony jebote, ide i PS4 jako dobro, još uvijek.

Imaju sreće jer su napravili handheld a trenutno je takvo doba da se više casual gamera i ljudi igraju na mobitelima u pokretu. Pogotovo Azija a to je ogromno tržište. Sa poslovne strane kužim.
        Korisnici takve prirode nisu zahtjevni ili informirani po pitanju grafike.
        Bude se i to promijenilo.

Pa da. Nintendo praktički ima cijelo handheld tržište samo za sebe još od GameBoya. Jedino je PSP bio kakva takva konkurencija DS-u u startu, drugo ništa. I što ih briga. Najpopularnije igre im se prodaju po 20+ milijuna primjeraka i sve po punoj cijeni, a budžet za igre im je 1/10 God of Wara ili Uncharteda. Sve dok oni zarađuju trilijune dolara, ne mislim da će se mijenjati.

emilijo
          Ovo je vjerojatno najkvalitetniji post što si napisao u duže vrijeme. I da, apsolutno se slažem sa napisanim.

Nexus slazem se ja sa tobom, ali ti ga roknes koda je switch smece i jos me izvrjedjas (ne doslovno) bez veze. Ako je itko otvoren ovdje za raspravu i spreman ici u istu do iznemoglosti, to sam ja lol.

Ja uzivam u switchu vise nego u svojem pc i ps4. To je meni bitno iskreno. Ne zamaram se techom previse.

Sorcerer A sta se tice Nintendovih IP-ova naslova Nintendo ce izbaciti novu igru kada smatra da je igra spremna za izlazak jer Nintendo ne zeli da igra ima problema na samom izlasku. Izdavaci bi se trebali ugledati na Nintendo, tj. da izbace igru kada je spremna, a ne da izbace poluproizvod

tocno ovo. nisam dozivio jos first party nintendo igru u zadnjih 25 godina da je bila broken ili bugovita do iznemoglosti te da je trebalo 5 patcheva da bi bilo igrivo kako spada. ND-u, Santa Monici i Rockstaru svaka cast takodjer sto releasaju ispolirane igre (ako ne racunamo rockstarove pc portove naravno). Vjerojatno ima jos nekoliko njih koji su vrijedni hvale, ali mi trenutno ne padaju na pamet, dok je ostatak sprdnja koju treba bojkotirati po izlasku i kupovati kada im igra bude ispolirana i 20€.

Ne da su ispolirane, nego ne mogu se sjetit da sam u ijednoj od SNESa naletio na neki veci problem. Zavidna razina kvalitete i ogledni primjer svima.

Kad već neće Nintendo ima onih koji žele.

11 dana kasnije

Vauui,jesu se isprsili sa popustima,igre stare 3-5 god.