14 dana kasnije
3 mjeseci kasnije

I know that people have asked and spoken to Microsoft regarding the idea of something like Game Pass ever appearing on Switch. Is that something that you are ever considering?
The way I would answer that, Russ, is: We are always looking at various ways that we can engage our consumers right now. We have found that our catalog and the third-party publishing catalog that’s available, whether that’s through Nintendo Switch Online or through frontline game purchase, has really been allowing us to do that.

https://www.polygon.com/interviews/22170222/nintendo-doug-bowser-interview-switch-pro-joycon-drift-animal-crossing

Predsjednik Nintendo of America Doug Bowser je odbacio glasine o NS Pro

Let me just break it down. First, we’re always looking at technology. And as we know, technology is constantly evolving and changing. And we’re always looking at what is coming to determine: How can it enhance and improve the gameplay experience? And whether that’s on a current platform, or whether that’s on a future platform, we’re always looking at that.
However, we also see right now — and we just talked about it — that the momentum on Nintendo Switch and Nintendo Switch Lite in the fourth year is strong. And we believe we’re changing the trajectory of another typical console life cycle. And we will continue, for the foreseeable future, to really lean into both of those platforms and the content that comes with it, because it’s the symbiotic relationship that makes the real difference. And it’s why Nintendo Switch is so differentiated.
First, the hardware form factor, obviously, is something — that you have a gaming system that you can play at home as a console, and you can take on the go and play in handheld mode virtually anywhere — is unique and remains unique within the industry. But then the way we build games onto the platform, and the way partners build games onto the platform, is really what matters and the experience that you have when you play. So that’s what we’ll continue to lean into as we go into really what will be the fifth year of Nintendo Switch. And as Mr. [Shuntaro] Furukawa [president of Nintendo] mentioned in his corporate management policy briefing, we believe we’re just at the midpoint of this life cycle on this platform.

https://www.polygon.com/interviews/22170222/nintendo-doug-bowser-interview-switch-pro-joycon-drift-animal-crossing

Trebaju novu konzolu. Šteta da njihove igre koje imaju odličnu astetiku i atmosferu ne mogu prikazati u pravom ruhu tj rezoluciji, fps-u i detaljima.

Hardver je stvarno teški dinosaur unutar NS-a.

maverick
    Prodaja je govorila i Sony-u da ne trebaju ništa promijeniti. Eto đavla došao PS5.

Realno, NS je totalni dinosaur. Treba mu značajno bolji ekran i jače iznutrice. Šteta zbog igara jer ih limitraju na taj način. O 3rd party igrama ne treba ni govoriti.

Problem je što Nintendo ne želi previše trošiti kako bi profiti ostali visoki, pa će gurati NS (tj vec ga guraju) preko svojeg tehnickog životnog vijeka.

Da barem žele promijeniti ekran u staklo umjesto plastike. To mi stvarno nema smisla.

Nexus meni je ekran na lite switch odlican, igre (pogotovo first party) se vrte i izgledaju odlicno. Ne znam o cemu pricas iskreno. Nintendo se vise nece boriti sa MS-om i Sonyem to vam mora biti jasno. Zadnji puta kada su to radili bilo je sa GC-om i nije slavno zavrsilo. Igraj igre, a ne brojati pixele.

Nexus Nije samo to. Recimo, Doom Eternal je potpuno druga igra u odnosu na pc, ps4 i xo. Nije to to.

Heat opcenito moras biti debil ocekivati da ce eternal izgledati kao na pc. I moja ps4 verzija eternala je spram moje steam drekec. Moras biti upoznat sa limitacijom hardvera (slucaj cyberpunk na ps4 gdje sam odmah znao i tvrdio da ce biti smece) i ne ici grlom u jagode. Switch nema snage za takve igre i to je ocito, ali prodaje se dobro i prodavati ce se. Da bih volio da je jaci, volio bih.

maverick
            Pa ko govori o ikakvoj borbi s MS-om i Sonyem?

Govorim da je NS totalni dinosaur te da sama izvedba igara više nije adekvatna tj. šteti kvaliteti igranja.

Pogledaj Modern Vintage Gamer pa ćeš vidjeti što čovjek kaže.

Igraj igre, a ne brojati pixele

Ne znam kako je adekvatno da u dock modu imaš sub 720p sliku na 4K telki danas. Ne izgleda dobro + igrivost je jednostavno lošija. Pogotovo činjenica da Nintendo devovi ne mogu imati 60 fps-a i snappy gameplay. Zamisli Zeldu da izgleda lijepo, oštro i da ide u 60. To je onda puno bolje igrače iskustvo. Ili Mario igre i slično.

Kužim ja da oni ciljaju nostalgičare i ponajviše djecu, ali šteta što to ne može izgledati puno bolje i s većom podrškom 3rd party devova.

maverick Pročitaj još jednom šta sam napisao. Gameplay je dosta lošiji, modeli neprijatelja kao da su iz Dark Soulsa. Te razlike nema na kućnim konzolama.

Nexus botw i Links awakening izgledaju ljepo. Ne moram nista zamisljati jer ne patim od grafike u igrama. Ne kazem da ne bi bilo bolje igrati u vecoj rezi (ali ne valjaj mi o 4k60 to ne moze ni tvoj ps5) i fps-u. Takodjer meni je switch primarno handheld tako da me ne tangira kako izgleda na LG CXY8K.

Heat znam koje su razlike, ali nisam toliko lud da igram doom na switchu niti me boli briga kako se izvodi. Ajmo sada izvuci random port i srati po konzoli lol.

maverick
                  S tobom se fakat ne može pričati. Pogotovo ako nešto zatupiš u glavu. Aj bok.

Nexus pa ne nego mi ne moze reci da meni igra nije ljepa. Meni je ljepa zelda pobogu lol, nisam ja kriv sto me ocito oci lazu.