densetsu Izvorni scanovi pripadaju članu Solid Snake. Budem nadopunjavao s vremenom.Alien TrilogyAlone in the DarkBaldur's Gate: Dark AllianceBlood Omen: Legacy of KainBlood Omen 2: Legacy of KainBreath of Fire 4Crash Bandicoot 2Croc 2Dark CloudDevil May CryDino Crisis 2Dragon Warrior 7DriverFatal FrameFear EffectFinal Fantasy VII-VIII-IXFinal Fantasy VIIIGrandiaGrand Theft Auto IIIHacker - Blood Omen: Legacy of KainHacker - Knights of XentarHacker - PlayStation pregazio PC!!!Hacker - Retrospektiva 1995.Hacker - SuikodenICOLegacy of Kain: Soul ReaverLegacy of Kain: Soul Reaver 2Lunar: Silver Star Story CompleteMaximo: Ghosts to GloryMetal Gear Solid 2: Sons of LibertyPropustili ste, odigrajte (1)Propustili ste, odigrajte (2)Propustili ste, odigrajte (3)Quake 2Resident Evil 3: NemesisResident Evil Code: Veronica XRed FactionSaga Frontier 2Sheep, Dog, n' WolfSilent Hill 2Tales of Destiny 2Tony Hawk's Pro Skater 3 (PSone)Tony Hawk's Pro Skater 3 (PS2)Tomb Raider serijalVagrant StoryValkyrie ProfileVirtua Fighter 4
Solid_Snake Svaka čast, i pohvala na temi.Srećom sam u zadnji tren to odradio, sad mi časopisi nisu pri ruci :-)Ima i od gospodina PS2MASTER -a reca RE3, možeš i to ubaciti.Iako me ne voli, opet hvala na tome.
ikral Odlična tema, faća me nostalgija odmah. Da je zaustaviti vrijeme na jedno godinu dana, da odigram sve ovo. Već vidim da ću morati uposliti Vitu za FF8.
Solid_Snake Što ne napraviš novu temu, koja će biti samo Gameplay.A u ovu u naslov dodaš PSX ili neto takvo.Samo prijedlog :-).
densetsu Što ne napraviš novu temu, koja će biti samo Gameplay.A u ovu u naslov dodaš PSX ili neto takvo.Samo prijedlog :-).Od skenova iz GP-a imam samo recenziju za The Legend of Zelda: The Wind Waker. A i to trebam potražiti.
densetsu Pa haj otvori temu, i ako imaš volje urediti, a ja ću ti sendati sve što imam.Može. Slobodno sendaj.