thedreadwolf u potpisu imas cod WW2,nemoj se sramotit.I kakve veze PUBG kao najbolja multiplayer igra ima sa jednim GTA V naslovom i kritikom na singleplayer pricu i radnju? Daj se saberi!
Tuhy nemozes multiplayer naslove uspoređivat sa ovim o cemu pricamo.U mp sjednes da izgubis nekoliko sati,da se natjeces i replay value je opcenito veci nebitno o kojoj igri se radi.I opet si nekako uspio izvuc da govorimo da je GTA los.Ok,chonetu je zao novaca i razocarao se,ja sam igri dao 10/10.Cjenim ispoliranu,dovoljno dugacku,dovoljno zabavnu bez bugova igru.I krivo sam se izrazio kad sam napisao da je serijal overrated.Overrated mi je ovaj pogled na serijal nakon petice,ajmo to tako rec.Znaci spomene se GTA V i neki su vec na koljenima spremni se klanjat,frca sperma vec posvuda.Sta je to GTA V uveo novog osim kamere iz prvog lica i da imas 3 lika sa kojima ces pratit pricu?Na to sam htio skrenut paznju.I zato govorim da je potpuno identicna stvar kao San Andreas samo sta su jace konzole i hardver omogucili da ulicama sada ne hoda 15 pjesaka,nego 115,da zivlje i uvjerljivije izgleda grad i unutar igre kao imas vise aktivnosti za svog lika.I na to se pretjerano svrsavalo,sjecam se trailera ono kao vaauu mozes igrat tenis,mozes igrat ovo,ono..GTA simulator of everything,best game ever itd!
Evo pise se o tome kako ne postoji serijal sa ovakvom kvalitetom i razinom produkcije.Ok,napredovalo je po ozbiljnosti gameplaya,nekada je stvarno bilo nemoguce mirno voziti gradom iako jos uvijek trebaju poraditi na tome.Ja kad igram,ne divljam nego stajem na svakom semaforu i raskrizju.Nekada je izgledalo ko u platformerima da se srca,dolari i oruzja vrte po cesti dok ih ne pokupis i sada je sve to na vecoj ozbiljnijoj razini ali GTA V je cak u ocima najvecih fanova isao korak nazad u odnosu na GTA IV po voznom modelu,fizici i jos nekim stvarima.GTA 3 je bio revolucija i izasao je 2001 a pogledaj produkciju i kakva je Mafia bila 2002-e! GTA 4 je na nove konzole 2008e također napravio velik iskorak a pogledaj Mafiu 2 iz 2010-e.Nisu iste igre u onome sta zele biti ali gledajuci story,likove i opet onaj ukupni dojam kad odigras igru biram Mafiu ispred jednog GTA apsolutno uvijek.Ok,mozda je problem u meni sta me ne zanima nebitni sadrzaj u igri,ali sad ce se u sljedecoj GTA igri u nekom drugom gradu moci surfat na dasci po velikim valovima i to ce biti mindblow.To je prodavanje magle,kao i sta su prodali maglu u najavi za mapu da ce biti najveca ikad pa je ispalo da nije ni trecina one iz San Andreasa.
Al pozitivno je opet to sta se igra ne stanca i bez obzira na sve svaka cast Rockstaru za svaki naslov.Uzivao sam u svakom samo kazem,malo bi to velicanje prizemljio i za sljedeci naslov ne vidim nesto sta bi se moglo dodatno "zaciniti" osim promjene lokacije.