NieR: Automata
kakva je to platina ako kupujes trofeje?! jaki ste mi vi neki trophy hunteri. ali opet kakva igra, takvi trofeji
- Uređivano
To je ono, da se nađe. Inače ne trpim takva sranja, grindanje, nemoguće stvari za koje su potrebni višestruki prelasci (dvaput max je ok) ili jako puno vremena, najveća težina s posebnim preduvjetima kao recept za čupanje kose i slično. Svakom svoje naravno, ali kad već imam love u igri za koju ionako ne znam što bih, onda može, pokupovat ću i to. Super fićr u ovoj igri btw.
- Uređivano
mrzim i ja takve trofeje, ali svaka igra ih ima. cak i bloodborne ima glupi trofej "moram skupit sve" oruzja. wtf? to nije achievment to je gluparija i grind! mislim kupis ta oruzja pre lagano, ali opet, zasto? cemu? sjecam se u gt5 je bio trofej mislim 1000 auta imati u garazi. e to moras biti moron za ocekivati od igraca! ono sto ja mrzim je da mi svaki jebeni trofej snima kao screenshot u library. koji je kurac sonyu?!
bloodborne ima dvadesetak oružja od kojih 90% dobiješ normalnim igranjem, to nije grind ko u sekiru di kad završiš 4 prolaska igre, dobiješ sve krajeve, ubiješ sve bosseve i znaš igru praktički napamet moraš još 5 sati farmat xp da bi dobio zadnji trofej.
- Uređivano
sanzo a nije bas! za beast claw moras rjesiti chalice i to mislim dubinu 4, sto bi moglo odbiti mnoge igrace jer chalice definitivno nisu za svakoga. takodjer ne dobije 90% normalnim igranjem, mozda oko 75, maximalno 80, a ostatak moras kupiti, znaci grind blood echoesa. meni je bloodborne ionako jedina platina na ps4, a tako ce i ostati. vama iskreno svaka cast na tim grind trofejima. ja bih pojeo monitor da to moram rjesavati.
- Uređivano
sjecam se u gt5 je bio trofej mislim 1000 auta imati u garazi. e to moras biti moron za ocekivati od igraca
Mrzio sam sebe zbog ovog.
Ulupao 600h u igru, mučio se danima sa Vettelom, uživo u Endurance utrkama i igri općenito, i onda bace ovo govno od trofeja...
Normalno, kupovao za vrijeme aktivnog igranja, al ostalo ih je hrpa za kupiti nakon završetka... Svaki dan se ulogiral i kupil par autiju dok nisam riješil, prokleo svakog developera u PD-u i sebe što sam takav idiot.
Screenshotove za trofeje možeš isključit u opcijama
- Uređivano
Može se eksplojtat u nekoj mjeri s backupom saveova. Al da, sve skupa je to stupidno, pa se opet radi jer eto "nisam samo prešao igru burke, imam 100%, žiška?"
- Uređivano
sanzo ne moras igrati 3 puta, nemoj i ti sada ko vajper. imas metodu koju smo napisali Zero i ja u Trophy temi. ja sam rjesio platinu u jednom prijelazu.
Tuhy svaka ti dala. ja bih zamrzio gt za sva vremena da sam se tjerao to rjesiti
ugasio sam popup trofeja, ali kako screenshot utrnuti? nvm evo nasao i ugasio. thanks sto si mi rekao da postoji ta opcija. bas iritira
foggy jel ne zamrzite igru zbog takvih stvari? ja bih zamrzio Isusa mi
- Uređivano
To bi imalo smisla da baš moraš preći NG+ i NG++ za različite endinge, a ne da ih možeš osvojiti i sve sa svakim novim prelaskom. Ukratko, skratili smo si igranje. Osobno to ne smatram prevarom, utrošio sam par desetaka sati u BB, najebao se u šalicama (koje ionako ne skaliraju nakon NG s težinom) i zasad mi je dosta. Vjerojatno ću kad-tad još jednom odigrati, ali ima uvijek i nešto sa strane što opet čeka na red.
I da, bolje da ne pričamo o game guideovima, posebno onima za skupljanje raznih sranja kroz igru. Mislim da bi došli do poražavajuće brojke kako masa komplecionista jednostavno vara koristeći tuđa iskustva.