- Uređivano
NieR: Automata
oho , Veigue
Kaj je taj Neir? Neki fajt, avantura, arkada?
Kaj je taj Neir? Neki fajt, avantura, arkada?Rpg s prošle generacije, nije baš najbolje prošao kod javnosti. Kod jrpg fanova dosta bolje.
Viđao sam je na dosta lista najpodcijenjenijih igara.
Nadan se da se radi o RPG naslovu
Moja reakcija. Sada.
Tko god je igrao Nier zna da se iza pomalo traljave borbe i ''sive grafike'' krije jedan od najboljih (možda i najbolji na prošloj generaciji) scenarija koje je RPG svijet imao prilike vidjeti.
Ne da sam sretan, već... nemam riječi. Nemam riječi. Za mene je ovo bolja vijest od rimejka najdražeg mi Final Fantasy naslova - mislim da sam time sve rekao.
Ajme srce mi stalo na momenat PS4 će bome imati jako lijepe RPGove. Jao. Veigue jesmo li hepi?
Icek™
Još pitaš?
Tri-ace je prodan nekoj japanskoj kompaniji koja radi igre za mobitele. Mislili smo da je to kraj.
Nije. Izlazi Star Ocean 5.
Persona 5 se, izgleda, vraća korijenima. Puno je mračnija.
Nier je bila posljednja igra od Cavie (prije raspada same firme) kojom su se na neki način htjeli oprostiti.
Sada dobiva nastavak.
Teaser za novi Parasite Eve.
Remake FF sedmice.
Nova Forza.
Što da ti kažem?
Naslov igre nije NEIR 2 negi NIER 2, c-c-c.
Hvala, nema na čemu, i drugi put.
Ova i sljedeća godina će biti jako dobre za JRPG-aše. Još da NIS izbaci odličan naslov umjesto sumanuto štancanje dungeon crawlera te da se Atlus malo uključi, stvarno ne bi znao što prije igrati.
http://gematsu.com/2015/06/nier-new-project-three-playable-characters
Nove informacije.
Ova slika sa dvorcem neodoljivo podsjeća na ICO.
http://gematsu.com/2015/06/nier-new-project-three-playable-charactersOdlične informacije, hvala na linku!
Nove informacije.
Icek™
Reci mi, molim te, da si vidio ostale endinge u Nier-u, a ne samo prvi (A).
Nier 2 valjda neće imati dvije različite verzije poput prve igre. Koju inače nisam odigrao.
Niti jedan, došao do pola igre...znaš koji event je polovica...e do tuda sam došao.
Ja osobno nikad nisam čuo za igru, ali gledao sam sad malo po youtubeu i izgleda oke. Add me to the list of people who are "Waitin' for it"
Niti jedan, došao do pola igre...znaš koji event je polovica...e do tuda sam došao.Isuse Kriste. Pa tek tu počinje igra. Ne zajebavam se.
Nećeš ti nju nikad odigrati. Niti ćeš početi New Game Plus... koji se zapravo nastavlja od tog dijela gdje si trenutno, a ne od samog početka... a da stvar bude bolja, imaš i nove scene i vidiš igru iz ''drugog kuta''.
...i saznaš da je Kaine e ovo ti neću otkriti.
Da fak, Icek? Što ti bi?
To sam igrao 2011., godine koju sam (zajedno i sa 2012.) protratio igrajući Black Ops online. Eto što mi bi.
Ako je to slika iz igre, onda će Nier 2:
1) biti prequel
2) se odvijati u nekom alternativnom svijetu
Garant nešto od ovoga.